Nyår..

Goddagens! Idag är det nyårsafton, tänka sig att ännu ett år har gått! Det känns inte alls länge sen det blev 2011, nykter och gravid. Nu är Alice 8 månader och helt galen! Haha bara 4 månader till bruden är ett år, känns helt sjukt. Det har hänt mycket på ett år, bland annat bebis och hus i skeppmora! Undra vilka framsteg man gör det kommande året? Det är bara att vänta å se.

Nu sitter vi i Höllviken, Malmö - och inväntar folket. Tydligt blir vi typ 30 pers här i kväll, blir intressant hur det blir :) men det ska bli trevligt. Alice sover och jag måste nu byta om innan alla kommer! Gott nytt år alla fina och mindre fina! SKOJA! Peace.


"God förmiddag!"

God förmiddag. Idag står tvättning och packning på schemat för imorgon drar vi till Malmö för lite nyårsfirande. Än så länge har vi avklarat ett uppfriskande bad för Alice, och lite tvättning av hennes nya kläder hon fick i julklapp. Men det är inte ens hälften av allt som ska göras idag, måste packa till Alice och till mig själv, det kommer ta hela kvällen! Det är rätt mycket som ska få plats i bilen. Resesäng, matstol, vagn, leksaker, packning för Mig, Alice och André, samt för Jonny och Anette som även dom ska med till Malmö. Det kommer bli tight i bilen kan jag lova, men det ska nog gå! :D förhoppningsvis.
Men nog ser vi fram emot att åka på en liten tripp, det ska bli otroligt kul att träffa Kenneth och Linda igen :) Det va dock inte så länge sen nu men det är alltid lika kul att ses! :)
Ja, nu har Alice firat sin första jul också. Det var väldigt mysigt och jag tror att hon tyckte att det var roligt att få klappar, dock fattar hon ju inte det men hon verkade nöjd :D Jag är i alla fall otroligt nöjd med allt fint både hon och jag fick. Det är nästan pinsamt va bortskämd man är med julklappar. Jag fick som vanligt alldeles för mycket, men man ska väl inte klaga! :D jag är så nöjd med allt. Tack Mamma, Pappa, André, Johanna, Jenny, Daniel, Amanda, Jonny, Anette, Gunvor och Kalle för alla finfina saker vi fick <3 We love you. Sen fick Alice massa fina saker av Totto, Sussie, Thindra, Amanda, Viktor och Hector också, We love you toooo <3
Nu ska jag försöka få Alice att vila lite, hon börjar bli sur. Ha det bra! Peace.



"god morgon"

Det här med att börja blogga igen gick åt skogen! Det är ju snart en vecka sen jag skrev, men nu så. Ja skrev faktiskt i måndags men då dog internet när jag skulle publicera! Då ville jag gråta.

Denna vecka har varit hektisk och så bra! I måndags var vi till Falun och fick André tatuerad. Sen på kvällen fick vi besök av Linda och Daniel <3. Tisdag jobbade André lite sen gick vi på stan. onsdag var vi tillbaka i Falun och då var det min tur! I love My tattoo <3.
Igår var det torsdag, då rev vi lite panel i hallen så nu har renoveringen dragit igång, så här två veckor innan jul! Haha sen var vi hem till m&p och åt lite. Sen var andré tvungen att fixa lite så jag och Alice fick lite fika vid Jenny. När Alice lagt sig så tittade vi på sammy's äventyr och sen var det god natt.

Nu sitter jag i soffan och fryser, Alice sover på soffan och André har inte ens gått upp än. Idag blir det renovering och fika vid mamma och pappa. Amanda har gjort en smörgåstårta som vi ska trycka i oss.

Undrar om man ska väcka mannen? :D Jag börjar bli hungrig! Hoj.


"Undra' sa flundra' om gädda va en fisk?"

Nä, jag funderar på om man kanske skulle tag i det här med bloggen igen efter ett förbannade långt uppehåll. Men det känns som om jag inte har så mycket bättre för mig så här års! Så nu kör vi.

Sitter i baksätet med Emelie och har två pruttluktande karlar i framsätet (Christian och André), på väg hem från ett rätt soft julbord i Säfsen! Ja, det var minsann lugnt mot var det brukar vara på TBJ's årliga julbord. Men i Fagersta där vi varit dom senaste två året var det röj och det kan vi ju inte säga om Säfsen! Det började med fix och cider med rumskompisarna Alex och Maja i våran stuga. Sen var det fördrink vid cheferna. Runt 7 käkades smarrigt julbord (lax i fyra former och potatis + skagenröra för moi) och drack lite rödtjut. Sen förflyttade vi oss till myssoffor och lyssnade på nån Värmlandssnubbe som spelade och sjöng. Vissa tyckte det var bra, andra (jag) störde sig bara på den bristande kunskapen av att sjunga på engelska och att killen inte kunde texten! Sen trodde han att det var kul att avbryta sig själv hela tiden mitt i låten, så nej, ingenting för mig.
Men som vanligt så var TBJ-gänget med och stängde baren, då drog vi till chefernas stuga och tog den sista (mycket onödiga) cidern. Halv 3 i natt var det god natt och tio i tio var det god morgon vinterland! Då var väl ingen nykter nog så efter frukost tog vi en promenad hela gänget för att fördriva tid och nyktra till. Det får man väl bara uppleva en gång om året - promenad med anställda med bihang.
Nu är vi som sagt på väg hem igen! Trötta och i behov att besöka en toalett. Jag saknar min dotter. Men vi ska väl bara hem och sen ska vi väl hämta henne vid mamma som varit så snäll och tagit hand om Sprusie när vi roat oss! Lock för båda öronen och börjar bli åksjuk av att skriva så hoj så länge!
Tack gänget för en fin afton, som alltid! Man kan inte annat än att älska er! Puss alla glada! hörs!


RSS 2.0