"Alice 4 månader ♥"

God dagens! Imorse fick jag sova ut, äntligen! André gick upp med Alice och gav henne mat och sen kom dom och la sig med mig igen. Vi sov en stund till och sen kom Christian på en kopp kaffe. Egentligen var det väl meningen att vi skulle till IKEA idag med det ville inte sambo. Men nu känns det som om vi lika gärna kunde ha åkt för det enda vi gjort idag är att sitta i soffan. Nu går André runt med en lite grinig Alice och jag sitter här. André vill gå ut och gå så vi kanske gör det, men nog skulle jag hellre göra nått annat. Men va fan ska man göra?

Idag blir våran tjej 4 hela månader! Tänk att det redan var 4 månader sen jag klämde ut den där lilla på BB. Det känns helt ofattbart verkligen, men nog känns det bra. Nu får hon ju käka mat så i veckan blir det lite puré för bruden! Men jag tror att vi väntar till efter vi varit på BVC på tisdag, jag har lite frågor om det här med smakpotioner som jag skulle vilja ha svar på innan vi börjar. Men jag tror inte Alice lider av att käka enbart ersättning i tre dagar till :) Fan va det ska bli roligt att proppa i henne lite riktig mat, haha. Hon börjar bli stor, som dom andra barnen! Pang säger det så är hn tonåring! Gud hjälp mig..

Nu ska jag fixa lite men vi hörs va? peace. ♥


"Mysdag på stan ♥"

Goddagens! Imorse var jag så fruktansvärt trött, så efter Alice fått frulle och ny blöja så la vi oss på soffan och "vilade". Det blev en rätt lång tupplur, vi vakande igen vid halv 12. Då var det bara att gå upp och greja och ge Alice mat igen. Sen tyckte jag att det kändes lite tråkigt, så jag ringde till pappa. Då var dom väldigt lägligt på väg till stan, så dom stannade och plockade upp mig och Alice.
Först gick vi till Åhlensresturangen och åt lite lunch i form av tacobuffé, sen gick vi vidare till Gallerian. Pappa va in och köpte festkläder och jag, mamma och Alice gick till Kappahl och Lindex för lite nytt till Alice. Inhandlade ett par byxor, en pyjamas, en tunika och tre par strumpor till Sprallan. Mamma köpte en jätte fin jacka till henne också, tack mamma och pappa. Sen var vi till Intersport och jag köpte mig ett par rejäla promenadskor för mina födelsedagspengar :) Så nu ska jag ut och bränna fett nästa vecka. Vi var självklart till leksaksaffärn också, Alice fick nå typ av lek/bit-ringar av mig och en jätte söt liten "nalle" av mamma och pappa. Pappa tyckte att det var kul att gå på stan med Alice, han insisterade att köra vagnen hela tiden :) gull-papi ♥
Sen åkte vi hem till Skeppmoravägen 53 och fikade. Nu har mamma och pappa åkt hem, jag har städat och håller nu på att tvätta lite. Alice sover och snart kommer pappa André hem! Ikväll blir vi nog bara hemma och myser i soffan. Imorgon ska vi förhoppningsvis till IKEA och inhandla lite köksbord och grejor :) Madde ♥ IKEA!

HÖRS, PEACE •

"Playday!"

Hejsan. Idag är det tisdag och idag är jag relativt pigg. Imorse gick vi upp, åt frukost och sen trampade vi upp till Emelie och drack kaffe. Vi babblade en stund och sen var hon tvungen att åka och hämta Thilde på dagis, så då gick jag hem! Alice sov så skönt när vi kom hem så jag passade på att röja lite, men lagom till dammsugarn kom fram så vaknade hon och ville leka, så där är det. Sen dess har vi lekt.. nu ligger hon här i sitt babygym och grejar, men hon börjar bli irriterad så jag lär väl hitta på nått nytt för henne att göra! längtar tills hon kan sitta själv och leka, jag tycker så synd om henne när hon bara får ligga där eller sitta i sin babysitter. Tur att hon gillar den i alla fall, annars vet jag inte va jag skulle ta mig till! den bruden har krav kan jag lova..

Men nu ska jag återgå till flickebarnet! Ikväll ska vi till Gunvor och Kalle och äta middag :) Men det är ju ett tag dit, så snart är det nog dags för lunch! Men jaja.. Hejdå! peace. ♥



"peace is me!"

Hej hopp! Har ni sett vilken fin blogg jag har nu? Tack syster Johanna för att du tog dig tid och gjorde om den, det blev kalasbra! Idag har jag och Alice sovit hela dagen, hon sover än! Amanda och Hector kommer snart och hälsar på mig idag igen! Vi skulle egentligen tagit en trip till Elin och Astrid idag, men våran ytterdörr är cp så det går inte att låsa! Så jag måste hålla mig i Skeppis idag, vilket suger.

Igår kom Jonny och Anette hit på lite fika, dom har varit i Malmö och hälsat på Kenneth och Linda. Sen hade dom varit på IKEA i Örebro på hemvägen och köpt galgar och tyg till Alice gardiner som jag beställt, tack för det :) Jag fick även en present av K och L som dom hade med sig, en vit t-shirt med ett peacetecken på :D Tack så hemskt mycket! :) Den passade utmärkt. Efter fikat drog vi till Willys och handlade och sen åkte dom hem och jag åkte hit och slängde ihop en pizza och tittade på Svenska Hollywoodfruar. Det måste vara det roligaste programmet EVER. Jag avgudar Maria Montazami, hon är ju helt sjuk. haha.

Nu ska jag snart väcka Alice och ge henne lite käk så det inte blir allt för sent, hon måste ju vara vrålhungrig vid det här laget. Men.. ingen unge ska behöva svälta ihjäl så länge Madde orkar släpa fram lite ersättning. Hörs! peace. ♥

Tack för den finfina t-shirten, i love it ♥

Hello my name is Jimmy POP

Hej! Nu orkar jag inge mer!!! :D

Johanna här, kanske jag ska nämna. Hm.

Nu är det färdigdesignat, och duger det inte så TOO BAD! :)

Tack för mig!


"Teletubbies är sjukt!"

God eftermiddag gott folk. Dagens promenad sket sig totalt, vi vaknade för sent och så regnade det satan när vi gick upp så det blev inget. Dessutom så ringde Amanda och ville besöka mig, det fick hon mer än gärna! Så hon och Hector har varit här idag och lekt. Hector och Alice har tittat på Teletubbies! Det är nämligen Heckes favoritfilm, helt sjuk. Han skrattade så han höll på att dö i mellan åt. Han är så rolig den pojken :)
Efter ett par timmar blev vi hungriga, då gick vi hem till Marina och lagade lunch! Viktor kom också dit. Amanda lagade lite kött och potatissallad samt makaroner! :) Sen gick vi tillbaka hit och sen åkte dom hem. Sen dess har jag mest setat och glott på TV och lekt med Alice. André kom precis hem från jobbet och snart får vi besök av Jonny och Anette. Så nu ska jag göra lite kaffe och så. Hörs sen, peace. ♥


"Mamma Madde?"

Gpd kväll! Idag har det varit söndag hela dagen. Pappa ringde och väckte oss imorse och sa att han inom kort skulle komma med Alice. Hon sov ju vid dom i natt medans vi var ute och roade oss. men då gick vi i alla fall upp och åt lite frukost och sen kom familjen med dottern min. Dom skulle till Kupolen och shoppa så det var därför hon kom hem så tidigt. Efter en stunds vila på soffan så gick vi hem till Hanna och Johan och hälsade på. Johan var dock inte hemma med Hanna, Ebba och Tim var där. Då blev hanna akut sugen på wienerbröd, så vi drog till coop. Sen åkte vi tillbaka och fikade. Väl hemma igen så började jag städa, sen kom Christian och Thilde. C hjälpte André att sätta upp markisen och jag fick leka med Thing. Sen kom mamma och dom tillbaka med grejer till Alice :) En underbart fin overall, ett set med tröja/byxa och en jätte fin body, Tack så mycket. Sen kom även Emelie och Havanna och hälsade på :) Vid 6 var vi ensamma kvar, då drog vi till coop och pantade och handlade. Sen åkte vi hem och lagade tacos och efter maten så kom Jakob och Anton på besök.

Ja, vi var ju i Kyrkviken igår! finns inte mycket att säga om det förutom att det var snorkallt och aptrist. Sen har jag fått bekräftat 1000x nu att jag är ingenting annat än en mamma i folks ögon nu för tiden. Alla frågade vart Alice var, som om jag skulle ha lämnat henne hemma men en falukorvsskiva på en pinne.. idiotos. 

Nu sitter jag i alla fall här och glor, André sover på soffan och Alice sover i sin spjälsäng :) Men nu ska jag gå och väcka det lilla livet så hon får lite mat och sen är det sovdags! Imorgon ska jag börja gå ut och gå igen, jag måste! Jag är så jävla trött på mornarna så jag tror att jag ska dö. Man blir pigg av att gå så jag måste börja igen, jobbit nu efter ett långt uppehåll, men det är ett måste. Hörs imorgon, peace.

"Hej, Hej, hemskt mycket hej!"

Hallå där igen! Känns som om det börjar bli dags att ta tag i den här bloggen igen, nu när det blir höst så finns det inte mycket annat att göra. Jag har hört på ryktesvägar att folk börjar bli irriterade på att gå in på min blogg och upptäcka att det inte har uppdaterats alls, så nu gör vi ett nytt försök! Hej!
Det har hänt mycket ses sist. Förra veckan gick jag från att vara tonåring till att bli vuxen, så hej vuxenlivet! haha. Känner inga större förändringar, enda som är annorlunda är att jag igår knatade in på systemet och shoppade, helt själv! Mycket givande att få gå runt och kika och välja vad jag ville :D haha. Annars är det inte mycket som förändrats.
Denna vecka har jag varit sjuk halva veckan, ont i halsen och hög feber, mindre kul. Alice fick till och med vara vid Jonny och Anette ett par timmar en dag så jag fick vila mig. Hon höll på att få spel på mig som bara ville sova.
Men nu känner jag mig mycket bättre, lite halsont kvar men det har väl ingen dött av.
Idag har Alice fått sig ett bad och lekt i sitt gym medans jag städat kåken! Nu sitter hon i sin babysitter och tjålar för fulla muggar, André jobbar. Men snart kommer han hem och då ska vi glida i väg hem till Gunvor och Kalle och käka middag - Köttbullar såklart! :D min favvo. Så nu måste jag göra mig och Alice klara. Alice ska sova vid sin mormor idag för mamma och pappa ska ut och roa sig. Så vi hörs förhoppningsvis snart igen! Hoj! peace.

RSS 2.0