Galenpannor på vift!

Hej svejs va! Gårdagen blev lyckad enligt min mening. Samling hemma vid födelsedagsbarnet (Mathilda) klockan fem för lite förkrök och lite piffning. Ida kom dock lite senare, men lagom till kvart i åtta så åkte vi in till Ludvika för lite mat i magen. Maten va som vanligt utsökt, Mathilda fick en födelsedagdrink ala china. Smakar banan-trocadero typ! Men rätt smarrig. Till drinken blev det så klart skönsång av mig och Ida. Jag klingade lite lätt i glaset och vi ställde oss upp och sjöng för'na! Det va hemskt trevligt. Med lite alkohol i kroppen så kan man tydligen äta saker som man vanligtvis inte ens tycker om märkte jag. friterad banan med glass kan vara det vidrigaste jag vet, men inte igår. fan va mätt jag blev, är typ fortfarande mätt. 
När klockan närmade sig tio så gick vi vidare till lobbyn för ytterligare något svalkande i strupen! Klockan elva dök syrran och Mallan upp på lobbyn för samma anledning som oss, strupe-svalkning såklart. Vi träffade gamla vänner, Stephanie och Jessica. Så vi slog oss ner med dom ett tag innan dansdags. Men när klockan närmade sig tolvsnåret så gick vi ner till underbar för att skaka lite rumpa. Vi betalade inte ett jota eftersom vi hade gjort en liten fuling tidigare, nämligen att vi va ner och lämnade in jackorna själva innan det öppnade. Smarta brudar!

Kvällen fortsatte med mycke dans och återträffar med gamla bekanta, det blev en helfestlig kväll med brudarna! Jag och Malin har förövrigt konstaterat att jag är förtjust i huvudbonader på krogen. Förut va det Jespers keps och igår Fredriks mysse! Me like. När lamporna tändes och musiken tystnade hämtade jag jackan och gick ut. Där stog väldens bästa boyfriend och väntade på att jag skulle åka hem! <3
 Tack brudar för igår, det lär göras om... typ idag! ;) haha

Mådde inte så bra imorse men det börjar ordna upp sig. Sitter nu hemma i Jennys lyxvilla medans hon och mallan fixar och trixar. Ska snart åka hem till mami och äta finmiddag så jag lär väl dra nu! Kom på att jag vill säga Grattis till Jesper Jeppe Peppe Söderlund som har fixat ett körkort! Jag blir så stolt :)

Hej svejs - PEACE! <3

När jag ändå är i gång..

..så slänger jag in ett till inlägg! Jag ska börja ta detta bloggande på allvar nu. Som när man var liten och förde detaljerad och daglig dagbok. Jag kom och tänka på det idag när jag pratade med min Lovely Sister Johanna i luren, hon berättade att hon hade varit nere i källarn och rotat och hittat ett fynd! Närmare bestämt en uråldrig dagbok! Hon läste några sidor för mig, det va skrattretande! Om att hon va kär i massa pojkar och hatade sina vänner! Haha. Själv har jag kastat bort alla bevis från min patetiska och sorgliga ungdom. Synd kan man tycka, men när jag flyttade till Falun för tre år sedan så hittade jag på dom och jag kan ju säga att det va ingen trevlig syn. Fick ju tammigfan skämmas ögonen ur sig! Pinsamt. Det vore ju dock rätt festligt att läsa allt som stog om André liksom. Vi har ju iprincip varit madly in love sen typ 2003, vore ju rätt kul att läsa alla vackra kärleksförklarigar idag. men men.. Jag är rätt glad att alla jobbiga bevis är totalt raderade. Om någon luffare hittade dom där dagböckerna i soporna fick dom sig ett gott och genuint asgarv iaf.

Nu ska jag krypa till kojs snart men jag vill bara berätta en fantastisk sak som jag upptäckte här om dagen. Jo, jag fick se att man tydligen kan titta på gamla Disneyfilmer på Youtube! Hela filmer med as bra kvalité. Filmer som jag inte sett på typ 10 år! Jag tittade till exempel på Skönheten och Odjuret, Ringaren i Notre Dame och Alicie i Underlandet här om dagen! Fan va bra dom är! Här kommer första klippet från den förstnämnde! Enjoy, Natti, PEACE!


Nu är det slut på veckan..

Jaha, nu är bloggen omgjord igen! Jag blev fanktiskt skapligt nöjd for ones!

Nu sitter jag här i mitt rum i falun med ett litet värmeljus som enda ljuskälla.. och värmekälla också skulle man kunna tro. Det är så nedra kallt hela tiden. Jag tror att jag börjar bli sjuk! Jag fryser konstant hela tiden verkligen. Jag vill knappt gå ut utanför dörrn, snön når ju nästan upp till knäna, haha. Jag skulle ju faktiskt behöva motionera dagligen nu när Spanien närmar sig med elefantkliv. (mindre än en månad kvar) Men vem i hela friden vill gå ut i detta rusk? inte jag iaf.

Idag har jag iaf varit i skolan. Jag vet inte ens om man kan säga att man har gått i skolan, vi har liksom högst två lektioner om dagen nu förtiden! Idag hade vi endast en och det va såklart Svenska. Fan vilken fruktansvärt astråkig Literär Historia vi har i Sverige, inte alls speciellt intressant! Från Antiken till Medeltiden till Stenåldern? Kanske inte riktigt va? Vem fan vet, och vet fasiken bryr sig egentligen..

Imorgon är det Fredag igen, fan va veckorna går fort. Jag hinner inte riktigt med. Kanske just beror på att vi inte har några lektioner. Men det är väl rätt skönt antar jag, stressigt dock. Foto C knäcker mig, det är ju kul att läraren har tryckt ner en så hårt att man får ångest av att gå dit, och att han till och med fått en att tycka illa om fotografering. Fan va sur jag blir. Skit samma! Imorgon är det iaf fredag och då ska jag och Ida på födelsedagsmiddag med Mathilda som fyller 19 på söndag. Happy Birthday oldie! <3 Vi ska på China och glassa och sedan vidare till Underbar och dansa av oss varenda kalori. Det ska bli grymt kul.

Nu ska jag plugga lite, tror att jag ska plåta lite? Eller inte, jag gör det på Lördag. hoj. PEACE.

I'm baaaaaaaack!

Nytt år, nytt place, ny blogg, nya möjligeter. Bloggen är dock inte färdig på långa vägar. Den är nu extremt provisorisk och ska verkligen inte se ut så här i framtiden. Men jag kände för att börja om på nytt med det här med bloggandet, vilket förövrigt är ett nedra påhitt om ni frågar mig.

Sitter här ensam och övergiven i mitt nya sk place i Falun. Nu bor jag som inneboende vid Mikaela Kuusela och hennes pojkvän Kim. Här trivs jag som fisken i vattnet faktiskt. Känns bra att kunna vara ensam men ändå inte vara det liksom. Jag är ju inte ett så stort fan av att vara alene liksom.
Jag är faktiskt inte den enda som har skaffat sig någon nytt. Jenny har faktiskt gjort det samma, men eftersom hon är min andra halva och faktiskt gillar att vara lite för sig själv, så har hon flyttat till ett hus i skeppmora! Alldeles själv brevid Johnny och Anette. Helt jävla otroligt.

hm.. på gång för tillfället? Jo. Jag bantar! Äter iprincip bara sallad och kött. Anledningen till detta förfärliga ryck är att jag min lyckans ost har blivit bjuden på en resa till Spanien om 40 dagar av världens bästa svärföräldrar! Så den 27 Februari drar jag och älskligen + Johnny och Anette till Palya del Inglés och avnjuter varsin kall en i den varma! Halle-freaking-luja!

Närmast: Världens bästa älskling kommer och håller mig sällskap här i morgon! Jag har redan abstinens faktiskt. Träffade killen senast i går. Helt galet! Sen kommer Jenny och Mallan upp och övernattar på onsdag också! Dom ska nämligen till skolan dom å. Det ska bli drygt kul! haha.

Nu ska jag läsa lite religion igen, prov imorgon! Keep smiling. PEACE!


RSS 2.0