"full fart - underbart!"

God kväll! idag har vi haft en fullspäckad dag, från morgon till kväll! Dagen började med lite plock och fix hemma, sen var vi och handlade lite. På vägen hem dumpade André av mig vid Emelie för Blingo-party. För er som inte fattar ett skit va det är så är det kort och gott en barnkläds-visning där det är en säljare och visar upp barn/dam-kläder. Jag inhandlade en jumpsuit till Alice, den var vit med typ blå/gråa ränder och så köpte jag en vit/blå sjal till mig själv, as snygg! När partajet var över så gick jag och Suss hem till oss och där väntade Totto och Thindra. André har förberett fika när vi kom, efter ett tag kom Amanda, Viktor och Hector och strax efter dom tågade Emelie, Havanna och Thilde in också :) Vi fikade och umgicks lite, som vanligt alltså. Sen drog alla och vi blev ensamma kvar. Plockade ihop alla saker, gav Alice lite käk, drog och köpte pizza och landade till slut hemma vid Totto/Sussie. Där smockade vi i oss och tittade på Mello, Lorene vann om det var nån som missade skiten. Jag är inte så intresserad av Melodifestivalen, men jag kan säga att om Ranelid hade vunnit så hade jag aldrig tittat på Mello igen! fy fan vilket skämt.
Ungarna lekte och jag roffade åt mig lite av Thindras gamla kläder till Alice, skit fina! Jag fick dom dessutom väldans billigt :) haha. Tillslut lyckades vi komma iväg hem och nu har vi precis landat i soffan, som vanligt. Jag är dyngtrött efter en härlig dag, tycker om när det händer lite. Imorgon planerar vi en liten utedag. Ska elda upp gammalt skit och ta ner julbelysningen bland annat, känns som om det börjar bli dags. Kan vara skönt för Alice att vara ute lite, bara det inte regnar, för fyfan vilket oväder det blev nu på kvällen. Det var ju 10+ och sol på dagen, men sen bröt Gud ihop och störtgrinade resten av kvällen!
 
Nu ska jag koka kaffe, det var fan timmar sen jag fick nå kaffe, så det börjar bli dags! Sen är det hej sängen och godnatt! Hörs imorgon, peace! ♥ (om det är nån som är intresserad av att komma på ett sk Blingo-party så säg till! Kan hända att det blir ett till snart, här eller vid Suss!)

"Besök av bästa Ebba!"

ursäkta förra inlägget, det var helt och hållet bristen på koffein som talade. Nu känns det bättre.
Idag har Ebba varit här och lekt med oss. Hanna var tvungen att göra nått så Ebba fick så gärna komma hit och pigga upp oss :) Hanna va så snäll att skicka med lite kaffe också så jag blev genast att känna mig som en människa igen. Vi målade lite målarbok och tittade på film, samt lekte en hel del med Alice. Johan kom och hämtade henne för ett tag sen så nu har jag röjt undan alla saker och Alice sover som en stock. Snart kommer mamma, pappa och Johanna och hälsar på, så det är full rulle hela tiden! Hinner knapp med själv.
 
Satan i gatan vilket jävla idiot-väder vi har. En dagen är det 7+ och solsken och andra dagen så vaknar man till en förbannade vinterland. Idag är det storm, men tack och lov så är snön på väg bort igen! jag har hört rykten om att det ska bli typ 10+ i helgen, det gillar vi skarpt. Nu vill jag ha vår och sol. Det här skit vädret är en stor bidragande faktor till att man blir på dåligt humör!
 
Nu är familjen här. hörs sen! peace! ♥

"fy farao vilken cp-dag!"

idag är ingen bra dag. Trött och irriterad och förbannat kaffesugen. Kaffet är slut och jag har miljoner saker att göra, Alice har en dryg dag och bara klänger på mig, nu sover hon i alla fall, tack och lov. Jag får ingen som helst lust att göra nånting, tur att det är helg så man kanske får nån typ av vila i alla fall. André har inte varit ledig en hel helg på länge känns det som, han har jobbat två lördagar i rad nu och är äntligen ledig imorgon! Jag önskar att jag var nån typ av supermorsa som orkade leka och städa och göra allt det där som ska göras utan att känna mig så jävla trött i huvudet. Jag är familjens almanacka samtidigt som jag ska vara husets kock, städerska och ta hand om Alice. Även om ni andra morsor inte kan erkänna det så behöver man vila ibland. Jag älskar att ta hand om Alice och André men ibland blir det bara för mycket. Idag är en sån dag som jag bara vill krypa ner i sängen och gömma mig, jag tror att det är kaffe-abstinensen som talar, men ibland vill man bara sitta ner i två sek.
 
Nej fy fan va jag gnäller, usch! Denna dag kommer bli så förbannat lång känner jag. Skönt att det är fredag.

"hur pallar andra morsor?"

God morgon! imorse vaknade Alice halv åtta, inte okej! Jag var skit trött så jag gick bara upp och gjorde välling så fick hon äta den i lugn och ro i sängen, nu när hon lärt sig dricka själv. Men när flaskan var slut så var hon pigg som tusan såklart. Anledningen till att hon vaknade så tidigt var att det ringde i Andrés jävla telefon, så jag tror att det börjar bli dags att göra i ordning på hennes rum och flytta in henne där. Då kanske hon inte vaknar av André varje morgon, för det gör hon fan! igår när vi sov vid mamma och pappa sov hon till 10, så det måste vara Andrés mobil som väcker henne.
 
Nu har jag hunnit diska, rensat kylskåpet och gått med soporna två gånger, och klockan är bara 10. Alice sover igen, så jag passar på att röja nu, men jag kände för en blogg och kaffe-paus. Jag har redan hunnit dra i mig tre koppar kaffe och jag kommer nu hinna dra i mig tjugo till innan klockan är 6, då kommer nisse hem. Dagarna blir så jävla långa när man går upp så här tidigt, jag fattar inte hur andra morsor orkar, för tydligen är det inte normalt att sova till 10 när man har barn! Men Alice är lik mor sin, gillar att sova.
 
Ikväll ska jag och familjen åka ner till Råbroviken och städa lite, Jonny och Anette kommer hem imorgon och vi har inte riktigt hunnit städa klart från förra helgens bravader. Jag, André, Amanda och Viktor var där i lördags och åt lite mat och badade lite bubbelbad, så vi lär ner idag och tvätta handdukarna som vi använde. Sen var det ganska hårigt efter katterna eftersom som varit själva i två veckor och ingen har dammsugit. Så jag ska göra det också! Kan vara skönt att komma hem efter semestern och det är rent och fint hemma!
Jag funderar på att ringa min far och fråga om jag och Alice kan få komma dit idag och hälsa på, om han har tid att hämta oss. Det är så tråkigt att vara hemma hela dagen och så slipper André komma hit innan vi åker till Råbroviken. Då kan vi åka direkt från KB.
 
Nej, kaffe och lyxfällan innan jag fortsätter städningen! hörs sen! peace ♥

"Stackars dom som stänger in sig, hundra dagar utan heder."

God afton alla underbara puckon som faktiskt läser detta. Nu sitter jag hemma igen och nu börjar höjdpunkten på dagen, nämligen Big brother. Jag älskar att sitta och titta på dom idioterna som är instängda i det där dårhuset, skadeglädje är ändå den sanna glädjen - som man brukar säga. Eller som Lars W skulle ha sagt: Stackars dom som stänger in sig, hundra dagar utan heder. Ja stackars dom som lever så, stackars dom som tittar på, hur märkligt kan man må. På så sätt blir det ju till och med synd om mig som är så dum att titta på det här! haha
 
Idag har vi som ni alla vet varit och firat bästa Ebba som fyllde 5 bast igår. Hon fick en mp3 med hörlurar, proppad med hennes favvomusik av Jenny och Daniel. André den knäppisen hade köpt en dansande gris till henne, den var fan inte söt alltså. Vi fick go'fika och talade lite, sen åkte jag och Jenny och handlade. På vägen tillbaka så tvingade Jenny mig att sätta mig bakom ratten. Jag var absolut livrädd till en början men sen gick det finnemang, så jag körde från garagen vid första infarten till Skeppis och bort till Jenny! Jag blev verkligen superduper stolt över mig själv att jag klarade det, utan kärringstopp! Det var trots allt första gången jag överhuvudtaget satt bakom ratten! Nu fick jag mersmak för bilkörning och ska fan ut och övningsköra och ta det där förbannade körkortet innan jag fyller 21. Jag måste. Tack Jenny för att du tvingade mig och var en så bra lärare ;) Love u.
 

Nu ska jag dricka lite kvällskaffe! hörs imorgon! peace. ♥

"sallad vid syster"

God eftermiddag. Nu sitter jag hemma vid syster Jenny och har precis fått mig lite sallad och Alice kryper nu runt på golvet och tjålar. Hon har ju börjat låta hela tiden nu, hon är verkligen inte tyst i två röda. Jag tror att hon kommer vara ganska tidig med att börja prata. I dag lärde hon sin säga "Hörru du du", hahah! Sen säger hon titta, mamma, pappa och tutte. Något som hon säger hela tiden är "Putte" av någon konstig anledning, jag vet  dock inte vad det betyder, det kanske är hennes låtsaskompis som heter det, vem vet.

Jenny är ute med Jojje och André kommer snart, då ska vi gå över till Ebba :) hörs sen! peace. ♥

"Nu är vi tillbaka!"

God förmiddag. Som ni kanske märkt så har min blogg varit lösenordsskyddad ett tag nu, men det är inte för att jag har någonting att dölja eller så. Det beror helt och hållet på att jag en dag kom på att jag skulle göra om bloggen lite och råkade sabba hela skiten, men nu så är det okej igen! Så nu kan jag fortsätta blogga som aldrig förr.
 
Nu är jag precis hemkommen från en övernattning vid mamma och pappa, André har varit på nått skit i Falun med jobbet och sovit där i natt, så jag och Alice packade ihop oss och drog till m&p igår. Men nu är vi som sagt hemma igen och Alice sover redan i sin säng. Själv tittar jag nu på gårdagens Big Brother-avsnitt eftersom jag och Amanda tittade på det på datorn igår och jag missade massor, så nu tittar jag på det igen.
 
Igår var jag och Alice hemma vid Ebba Bruset som fyllde 5 bast, hon fick massa fint och vi fick massa fika :) Men eftersom André var bortrest igår så ska vi dit idag igen :) André den lilla gulleplutten har köpt en till present till henne så att vi även idag har en present att ge. Men det är alltid kul att ge Ebba presenter, hon blir alltid så himla glad för minsta lilla, hon är så sjukt tacksam och inte det minsta otacksam som vissa ungar kan vara.

 
Nu ska jag koka lite kaffe och sen ska jag vika tvätt, vilket kan vara det trökigaste som finns! Men så där är det.. hörs! peace. ♥

RSS 2.0