"Den som väntar på nått gott.."

God dagens! Idag är dagen då det är beräknat att ske, tänk om detta bara kan vara sant så jag slipper vänta mer. Jag tycker inte om att vänta, så är det bara. det var en "dam" på Trä-Bygg-Järn igår som sa:
- Usäkta, får man fråga när du ska ha?
- Imorgon!
- Nej, du kommer inte få imorgon! Det syns på ditt ansikte att du inte är klar än! Alltså, jag känner ju inte dej men du ser inte ut som att du ska få imorgon!
Va menar hon med det? Om hon inte känner mig och aldrig har sett mig förut så kan hon ju omöjligtvis veta hur jag ser ut i vanliga fall. Vilken mupp är allt jag kan säga. jag fick även den klassiska kommentaren Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! Bullshit, jag har fan väntat i ett halvår - det är bra länge!

Idag ska jag åka och äta lunch med TBJ-gänget på Stopet (jag tror att det var på Stopet?) när dom slutar klockan ett, så jag måste göra mig redo nu! Men vi hörs sen, vi får väl se om det blir nån bebis idag eller inte, men jag håller i alla fall tummarna för det. Jag vill bara att detta ska vara överstökat och jag vill ha mitt barn här nu! Jag börjar bli mäkta otålig! :)

Hörs sen, peace.

"♣"

Nej jag har inte fött nått barn än! Men nog tycker jag att det börjar bli dags! Jag vill bara få det här gjort nu känner jag, pallar inte att ha ont nå mer nu! Jag vill kunna gå utan att känna mig som en gammal kärring. Men nu är dagens snart här, närmare bestämt imorgon! Så vi får väl hoppas att beräkningarna stämmer och att knoddisch vill komma imorgon! Men helst ser jag ju att den kommer idag såklart!

Idag har jag inte gjort mycket, vaknade av Andrés väckarklocka imorse, men det gjorde inte André! Så jag blev pigg och väckte honom. Då satt jag på TV:n och tittade på Vakna! med the voice. Dom har haft ett litet vad kan man kanske kalla det, det gick ut på att om dom nådde 100 000 "likes" på Facebook så skulle dom ta årets första dopp! Så idag fick idioterna bada och tydligen så är vattnet inte speciellt fräsht, det är tydligen nå avloppsledningar som går rakt ut i mälaren! Så dom fick alltså bada i bajsvatten! inte kul.. men dom gjorde det! Martin Björk skulle självklart vara så himla cool så han hoppade i två gånger, jävla idiot. Jag avskyr killen!

Klockan ett har André lunch, så ska han komma och hämta mig, för idag är det nån typ av korvgrillning på TBJ! Det kan man ju inte missa, så jag ska dit och käka lite gratiskorv. Jag har hört att vattnet kan gå om man akriverar sig så det är väl det jag försöker med tror jag, snälla bebis - kom ut nuuuuuu! Jaja, men vi hörs sen då, peace!







"Namn?"

Två dagar kvar och fortfarande inget spikat namn till kraken! Jag tycker att det är väldigt svårt att föreställa sig barnet framför sig och då blir det svårt att sätta namn på det. Det hade ju varit ett plus om man visste vad det var för kön, men ack! Vi har lite förslag som vi kom på när vi var hemma vid Jonny och Anette, vissa bättre än andra såklart.
Har ni tips på fina namn - pojke eller flicka, det kvittar - så välkomnas det väldans!

Flicka: Stella, Lilja, Lilly, Lexie, Alice, Ninja, Nova-Li, Gry..

Pojke: Charlie, Leo, Neo, Bill, Nils, Dylan, Elton..

Oj va jag behöver hjälp, jag har så himlas dålig fantasi så jag kan inte komma på nått! Snälla hjälp mig här!



 


"Listan!"

Här kommer den lilla listan där nära och kära gissat på vad som ligger i min mage och när den kommer, dom har även gissat på vikt och vissa har till och med dragit till med längd! Gissningen är såklart inte över än, det är bara att ni fortsätter gissa så fyller jag bara på!


Namn på gissare , Datum , Kön , Vikt , Längd :

Lena - 14 April , Pojke , 3500g , 49cm
Evelina - 16 April , Pojke
Felipe - 17 April, Pojke
Jenny - 18 April , Pojke , 3300g
Angelica - 19 April , Pojke
Elin - 19 April
Anette - 20 April , Pojke , 3020g
Emmelie E - 20 April , Flicka , 3360g , 53cm
Amanda E - 20 April , Pojke
Susanna - 21 April , Flicka , 3240g , 49cm
Jonas - 22 April , Flicka
Sofia & Sanna - 23 April , Pojke
Emelie - 27 April , Pojke? , 3500g , 50cm
Amanda L - 30 April, Pojke , 3000g , 51cm
Johanna - 1 Maj , Pojke , 3100g , 49cm



"Pigg och glad, kexchoklad.."


Hallå! idag har jag varit flitig, vet inte va det beror på men jag är ganska pigg och så idag. Jag har hunnit med mycket och jag känner fan att det lönar sig att gå upp i rimlig tid! Idag har jag satt upp gardinstången och gardinen i barnrummet, samt satt tillbaka luckorna på byrån och fyllt i lite färg på väggmålningen! Så nu är det klart där inne, visst ska det upp lite tavlor på väggarna men det lär ju komma senare när vi har några tavlor att sätta upp! :D men annars blev det bra där inne, väldigt nöjd!
Klockan 14.30 kom André och hämtade mig, då for vi in till Ludvika lassarett för ett barnmorskebesök! Allt såg bra ut, precis som det brukar! magen hade sjunkit lite och bebisen var fortfarande fixerad! vi får väl se om det blir nån unge till påsk eller om vi ska på återbesök på MVC den 28:de.. hoppas inte på återbesök såklart! :D

Nu är jag hemma igen och sitter och tittar på BB live, jag ska inte berätta vad som händer! lite trist att veta vad som kommer hända i morgondagens avsnitt liksom! Haha. Men jag kan fan inte låta bli, det är rätt kul nu faktiskt! :) Jag ska snart ta tag i lite städning i köket och så, nu när jag är så pigg! :D haha.

Hörs sen. peace.



"tre dagar kvar.."

God morgon! Två dagars uppehåll i bloggandet, men har ni tittat ut eller? bara vädret i sig är ju en prima förklaring till detta. Men jag har har helt enkelt haft fullt upp under helgen! Mycket har hänt må ni tro men inte tänker jag väl rabbla allt, men igår var vi i alla fall på Mari Havanna Bruset's dop! :) Det var väldigt fint och Havanna betedde sig som en unge ska! :D Ett litet vrål framme vid altaret, det är så det ska vara! Tack för att vi fick delta i alla fall :)

Idag är det måndag igen, tre dagar kvar till beräknad förlossning! Det känns ta mig fan helt sjukt nu när jag tänker på det, men nu går man ju bara och väntar på att nått ska hända liksom! men det kommer väl ta tid antar jag. Jag är fortfarande inte så nervös, André är betydligt nervösare än va jag är faktiskt, men det är kanske så det brukar vara. Jag tycker bara att det ska bli skönt att det snart är över och vi kan börja leva igen! :) haha.

Idag ska vi till barnmorskan en sista gång innan BF. Det blir väl en vanlig koll antar jag, nu innan förlossning. Vi ska befinna oss där klockan 2! Så André kommer väl och hämtar mig typ halv så drar vi. Annars har jag inga som helst planer för dagen! Kanske skulle ha hoppat av i Skeppmora på vägen hem från stan sen, vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt! vädret är ju i alla fall på topp! :)

Hörs sen, peace.

"Barbapapa"

Hej svejs! idag har jag haft en fullspäckad dag. Imorse åkte jag med mamma och pappa in till Ludvika, först var jag in på försäkringskassan och fixade blankett! Sen var vi inne på djuraffärn och vägde Zorro, han vägde 51 kg! det kan man ju tycka är mycket, men tydligen inte! Han va rätt rädd där inne men han fick massa candy så han var rätt nöjd. Efter det hängde jag på m&p till Willy's och efter det drog jag hem till Sofia. Det var som alltid väldigt trevligt att träffa fisen igen :) Vi gick på stan och handlade lite och sen gick vi till Engel och fikade. Sendan återvände vi till hennes hem tills Jenny kom och hämtade mig. Då blev det en vända till på stan, Jenny shoppade festblåsa och alkohol och jag hade fullt upp att hänga med. Vi avslutade shoppingen med en runda på Dollar Store där jag införskaffade massa nödvändigheter.
När jag kom hem igen så började jag storstäda, damma och damsuga samt vädra alla kuddar i soffan! Sen var jag helt slut. Då åkte vi fram och handlade mat och hämtade mamma på berget. Nu sitter vi hemma vid mamma och har precis käkat korv med bröd och tittat på Talang. Nu ska vi titta på film, jag, André, Mamma och JOhanna.

Det var den dagen det. Avslutar inlägget med bilden på väggmålningen! enjoy.. Ha det bra, peace.


"inför en dag på stan.."

God morgon! idag har jag varit uppe sen 8, då tog jag mig lite frulle och startade gårdagens BB-avsnitt! Det tog mig lite mer än en timme att titta igenom hela avsnittet för att mitt internet inte behagade att stå på i mer än 10 minuter i streck. Det innebär alltså att efter 10 minuter så loggades det mobila bredbandet ut av sig själv, nnimycket trevligt. Men nu har jag i alla fall hackat mig genom ett avsnitt, jag har även hunnit gjort mig i ordning för en dag på stan! Ska dit och handla lite behövligheter och så ska jag träffa Fia vid halv 2. Det ska bli mycket trevligt faktiskt! :)

Nu ska jag röja undan lite här och sen ska jag ner till mamma, jag ska nämligen åka med dom in till stan! Så slipper jag betala 30 spänn för att ta mig till stan! rena rånet.. men vi hörs senare! tänkte lägga ut bild på väggmålningen senare i kväll om det är nån som är intresserad! Hörs. peace.



"Man ska sluta när man är på topp.."

God kväll! Idag har jag haft en fullspäckad och rätt bra dag faktiskt. Jag gick (Observera att jag gick) till Lindvägen och hälsade på min gamle goda vän Jessica typ vid halv tre. Det var ett trevligt litet möte med fika och en hel del tjål om allt! :) skitkoj! Sånna möten ska det bli fler av! Tack för fikat Jessica!
André kom sedan och hämtade mig strax efter 4, då åkte vi hem och inväntade Johanna. När hon slutade klockan fem så kom hon hem till oss och vi fortsatte med väggmålninge John i bebisrummet! Sen dess har vi målat! men nu är den klar och jätte fin om man frågar mig :) Jag tror att vi blev väldigt nöja både jag och Johanna med vad vi egentligen har åstakommit helt själva! Vi fick mersmak och Johanna föreslog en ytterligare väggmålning i hallen, vi får väl se hur det blir med den saken, man ska aldrig överdriva! man ska helt enkelt sluta när man är på topp :D haha. Tack Johanna för hjälpen i alla fall, det gjorde vi bra.

Imorgon ska jag fortsätta vara aktiv! Då ska jag in till stan och besöka försäkringskassan och sen ska jag shoppa lite. Måste införskaffa en badbalja till barnet och kanske en snutte! jag vill inte ha lika som alla andra så jag ska försöka hitta nån orginell. Jag ska även kika på tyg till en gardin till barnrummet. Det är så fult att inte ha gardiner! Vi får se, till stan ska jag i alla fall. Jag ska träffa Sofia också :) men först ska jag alltså gå på stan helt själv, jag lovar att vattnet går just då när jag är ensam på stan! skulle mig inte förvåna..

Nu ska jag ta mig en macka och sen blir det sängen, jag är helt slut! hörs imorgon, peace.



"motiverad till max"

God dagen! Vilket underbart väder vi har, men jag har dock inte varit ute än! Nu har jag tittat på Big Brother såklart, som alltid vid frukost. Men jag ska snart göra mig lite i ordning för dagen och gå ut. Idag ska hem till Jessica och hälsa på, det ska bli superskojigt! Men hon har jobbat i natt så jag ska inte dit förns typ två, så jag har tid på mig att vara ute lite först! :)

Nu vill jag inte vara gravid längre, det ska bli skönt när den lilla kommer ut och jag kan gå ut och gå! Jennnuy är superivig och längtar tills vi kan promenera i solskenet, jag fick ett sms av henne idag där hon skrev att hon tyckte att det var dags nu! det tycker så klart jag också. Jag är så sjukt motiverad på att bli smal så det är helt sjukt, det är väl för att man är så jävla trött på att inte komma i sina kläder. Jag ser verkligen alla mina kläder framför mig som jag inte kommer i, åh va jag vill bli smal nu. Jag kommer ju bli psykiskt störd när den är ute! Wiho!

Nu ska jag ta mig lite mer yoghurt och gå ut på balkongen och njuta av solen! :) Hörs sen. peace.

"Big Brother 24/7"

God morgon? inte riktigt så god som jag hoppats på. Alltså, jag älskar att André väcker mig innan han åker till jobbet, men ibland vaknar jag för mycket och då kan jag inte somna om. Detta hände mig idag, så jag har alltså varit vaken sen 7 - helt i onödan! Jag vet inte vad jag ska göra om dagarna! Jag har 1000 saker att göra men jag gör dom inte. Idag är det dock tvättdag, men det tar 2 timmar att tvätta. Sen då? jag skulle behöva åka till stan, men det kan jag inte idag eftersom jag måste tvätta! Kanske ska göra det imorgon..

Nu på morgonkvisten har jag i alla fall tittat på gårdagens Big Brother avsnitt plus att jag har fått Fippes inloggning till BB 24/7 :D Så jag har tittat lite på det också! haha, men det är ju inte riktigt lika roligt att titta live, dom gör ju typ ingenting där inne, trökhögar! Men jag tror att jag ska ta en repa med dammsugarn och sen skulle jag behöva handla lite! Kanske ska ringa nån som kan skjutsa mig till affären! Hörs sen, peace.



"Tips från coachen.."

Tips! Jag har fått en del klagomål (Elin och Evelina) på att min blogg är för bred för att läsas på en iPhone. Folk ska ju vara så morderna nu för tiden.. Men nu har jag ett tips på hur detta kan förbättras! Om ni går in på kommentarsidan och sedan vinklar mobilen så blir texten större och lättare att läsa! Good luck. God natt! Peace.

"jag ska måla hela världen lilla mamma.."

God kväller! Idag har jag spenderat hela dagen med syster Johanna! Först gick jag ner till mamma typ vid två och då kom Johanna dit. Strax efter så kom även Jenny hem efter en dag på arbetet, då gick jag, Johanna, Mamma, Zorro, Jenny och Jojje ut på en promenad och plockade lite påskris. Mamma var faktiskt tvungen att vara med för ingen visste egentligen va vi skulle ha för ris, haha. Sen när vi kom hem igen så fixade jag lite med mitt ris och sen började jag och Johanna måla väggmålning i barnrummet. Sen kom André hem, då gick vi ner till mamma och fick mat. Anledningen till att vi käkade vid mamma var att hon gjorde Falukorv och stuvade makaroner, usch. André får nämligen aldrig äta det här hemma eftersom jag tycker att det är äckligt, men mamma gjorde grillkorv och vanliga mackisar till mig :D haha. Mätta och belåtna gick vi hem igen och fortsatte måla! När klockan var typ nio så slutade vi för idag, bara det svarta kvar! Alltså konturer och två gubbar, sen är det klart :) Jag tror att det blir bra när det är klart sen :) Tack Johanna för hjälpen!

Nu har vi precis tittat på Desperados, Andrés kompis Felipe har varit här och hälsat på men åkte precis hem! Nu ska vi väl käka lite macka och sen är det läggdags! Jag är pisstrött efter att ha stått och målat hela dagen! :) Hörs imorgon! peace.



"Tant Madde dödar sina växter.."

Hallå! sitter och svettas som en gris. Jag har inte hunnit med jätte mycket än idag, när jag vaknade gick jag direkt upp och tittade på BigBrother! Jag är så lycklig över att Patrik har åkt ut, han gjorde mig så deprimerad. Sen har jag nu av ren tristess diskat, vattnat blommor och tvättat fönstren i vardagsrummet! Är det nån som vet hur man får liv i sina orkideér eller!? Nu har alla mina tappat sina blommor och dom växer ju ALDRIG ut igen! Jag vet att jag inte ska kasta bort dom men hur kul är det att ha en massa döda blommor i hela hemmet? inte kul. Jag har fått skott av nån blomma av mamma som jag har satt i vatten som det nu har blivit rötter på, dom ska planteras! haha. Fan vilken jävla blomkärring jag är.. jag hatar egentligen blommor för jag dödar dom bara! Men jag har kommit på att det är blommorna som gör ett hem hemtrevligt, så jag lär väl försöka hålla dom vid liv!

Snart kommer Johanna, då är det sagt att vi ska börja med väggmålningen inne i barnrummet! Jag ska även tvinga med henne ut och plocka lite påskris tror jag, jag vill ha lite på balkongen! :D Men Johanna gillar inte påsken så det kan hända att hon vägrar! vi får väl se. Jag skulle faktiskt vilja pynta lite här hemma men det är ju sagt att jag ska föda barn mitt i påsken, så då kanske det inte är nån vits. Skit samma!

Jag älskar värmen ute, det är ju helt och hållet underbart. Tror att jag ska ta mig en chokladboll och ett glas saft och sätta mig ute en sväng! hahaha! mobbat. Kanske ska vänta på Johanna.. peace.



"♥"


Hallå. Idag har jag inte kännt mig speciellt kry som sagt, så jag har mest legat i soffan och tittat på TV. Men ont i halsen och snoret rinnande samt lite lite feber så har jag typ vilat mig genom hela dagen. Det blev en snabb middag bestående av snabbmakaroner och färdiga köttbullar, det tog väl ca 3 min. Älsklingen var så duktig och bakade chokladbollar som vi har fikat på, jätte smarriga :D Nu har jag tagit en alvedon och en halsbränne-tablett, så nu mår jag faktiskt rätt okej. Nu på kvällskvisten har jag nu även packat väskan inför BB! Grattis Madde, det var väl på tiden! Så nu är det packat och klart, eller det tror jag iallafall! Jag har ju liksom ingen koll på vad som ska packas, har du kanske något råd? skulle vara bra..

Idag är det bara 10 dagar kvar till min beräknade förlossning alltså. Jag kan inte direkt säga att jag är nervös, för jag vet ju liksom inte vad som komma skall. Jag är inte speciellt nervös över smärtan faktiskt och inte heller själv föderiet, för ut ska den ju vare sig jag vill det eller inte. Men jag är nog mest nervös över att det nu kan ske när som helst, jag tycker inte om att inte veta när den tänker komma ut! :P haha. Men om jag skulle följa min mors fotspår så skulle jag ha fött idag, hon födde nämligen mig, Jenny och Johanna 10 dagar för tidigt! Men som det ser ut nu så blir det inga barn idag! Det som är den elfte och allt, mitt lyckonummer! Det hade ju varit klockrent! Haha.

Nog med tjål om ingenting, jag hör väl av mig till dom närmaste som får sprida det vidare när det är dags. Jag tror att det är rätt lungt än så länge! Haha. Nu ska jag och min älskade gå och lägga oss och titta på Tre Kronor! Hörs eventuellt i morgon! peace. ♥


RSS 2.0