"En dag på stan!"

God kväll! idag har jag och Alice varit på stan med Svärmor/farmor Anette! Vi får mycket gjort på kort tid när vi är ute och far och så lyckas bilen alltid bli fylld med grejor! haha. Vi köpte lite presenter till årets studenter och så fick Alice såklart lite nya kläder! haha. Sen sprang vi in på Subway och köpte lite middag till oss och karlarna och åkte till Skeppis där dom väntade. Efter maten åkte svärpäronen hem och vi började packa upp lite lådor som André och Jonny tagit med från lägenheten. Så nu har jag fått in talrikar och muggar/glas i skåpen, skönt att inte allt blir kvar till imorgon! Ja, för imorgon händer det som vi väntat på nu, imorgon flyttar vi in! André kommer väl hit till lägenheten imorgon och hämtar resternade lådor (som jag ska packa imorgon) och alla möblemang!

Nu ska jag och älsklingen titta på en film som André fick i present av mig idag! "En mor till salu", hahaha! André tycker att sånt är askul så jag tyckte att han skulle ha den! Lite för att farsdag är så sent och jag faktiskt fick en morsdagspresent som han fick stå för. Han förtjänar lite uppvaktning ibland min man, jag älskar honom SÅ! ♥
Men efter filmen lär vi sova för imorgonbitti ska jag och A till banken i stan och verkligen köpa huset, vi ska vara inne i stan halv 10 så Anette kommer hit och hänger med Alice. Vi har det bra som har sån bra hjälp av föräldrarna ♥ vi uppskattar det verkligen och vi älskar er!

Hörs imorgon! peace and loooove! ♥

"packning"

Oj va trött jag är idag! men ack så flitig. Jag har packat idag så alla lådorna tog slut! Så jag ska ringa till André så han får ta med fler hem från jobbet. Idag ska jag och Alice följa med Anette till Ludvika och handla lite. Jag ska inhandla lite gardiner och dylikt till huset, kan ju inte ha samma gamla där som vi har här inte! :) haha! Nej men det är fler fönster där så gardinerna räcker inte till.
Sen ikväll när André slutar så ska vi åka till Skeppmora med lite boxes tror jag. Vi var dit igår kväll med lite lådor! Och när vi ändå var där så packade vi upp alla vinglas/ölglas och sånt! Skönt att få undan lite när man ändå är där. Sen åkte vi till Hemköp och handlade lite. När vi kom hem började jag göra korvstroganoff och ris, men när jag öste på med grädden så var den "gammal" så vi fick kasta allt och äta mackor. Fan va sur jag var..

Kan man ha en underbarare unge som är så lugn? Hon har börjat garva som fan! :D haha Det är det bästa som finns att se henne skratta så där! underbara barn. peace.


"Kom och kööp!"

Nu är jag lite nöjd, har nämligen packat nästan alla Alice saker och spriten och vinglasen/ölglasen i vardagsrummet! Nu är det typ bara köket och sovrummet kvar och det hinner jag med imorgon! :) nöööjd. Men det är dock lite saker som vi inte får plats med i huset som vi måste sälja! Så om det är någon som är intresserad (eller vet nån annan som är det) av ett vitt köksbord, två barstolar eller en svart bänkdiskmaskin så hör för Guds skull gärna av er till mig! :) Slänger ut lite bilder och info här nere! 

 

1. Två barstolar med svart dyna, använda högst 5 ggr! 700:- för båda!
2. Ett vitt matbord, iläggsskiva på köpet! Plats för 6 stolar (stolarna ska vi dock behålla!) bra skick, använt bara några få gånger. 1000:-


Svart BOSCH bänkdiskmaskin, aldrig använd (Enbart testad utan disk i.) 2000:-


Om ni är intresserade av någon av sakerna så hör av er! Det är iprincip helt nya saker så det är absolut inga fel på grejorna! Hoppas nån där ute kan ha nytta av detta! peace!


"Finbesök!"

Har fortfarande inte börjat packa! Men jag har haft betydligt roligare saker för mig! Ida Eriksson har varit här och besökt mig och Alice, vi drack en massa kaffe och pratade om både gamla och nya tider! Det blev en hel del asgarv när vi mindes dom gamla goda tiderna på Parkskolan och i Falun! Vi har haft väldigt kul i våra liv, det har hänt mycket! Vi pratade mycket nutid också, det var intressant att höra hur hon har haft det i England och så! Hon verkar ha haft det bra där borta! :) Tack för det trevliga besöket! det får det bli fler av tycker jag.

Nu ska jag försöka ta tag i packningen! Ja jag vet att jag tjatar men inte gör nå! jag skulle ha tvättat också, mamma var nyss här och hämtade min tvätt och tog med den till tvättstugan! Men idag ska jag nog tvätta själv! Mamma har ju hjälpt oss i en hel månad nu, det känns inte rätt. Så jag ska väl försöka hinna med det också, så nu lär jag sätta fart! Tänk va André skulle bli (chockad) stolt om jag hade packat när han kom hem! Det skulle jag vilja ge honom, men det är inte så lätt inte! Nu vaknar nog Alice också och vill ha lite mat, det går såklart först! ;) haha.

Nej, nog! hörs, peace! ♥

"Packa nu latmask!!"

Goddagens! Sitter och lyssnar på Alice sängmobil som spelar blinka lilla stjärna om och om igen inne i sovrummet. Alice ligger nu i sin säng och tittar på den snurrande barbapapafamiljen ovanför hennes huvud, har precis fått sig ett bad vilket hon verkade gilla denna gången! :D Hon sprattlade med benen som en liten fisk som försökte simma iväg. Det är en fröjd att se flickebarnet skratta så där, hon är för söt <3

Idag står packning på schemat som jag så många gånger förr har inbillat mig. Nej, men nu måste det vara sant! jag har börjat lite smått i Alice rum idag! Jag packade ner alla hennes kläder som hon inte kan ha än! det var en hel del kan jag lova.. Men alla 56-kläder fick inte plats, det har hon sjukt mycket av!
Jag tänkte hinna packa klart hennes rum och vardagsrummet innan André kommer hem klockan 6, så jag ska väl sätta lite fart!

Alice har nu blivit förflyttad från spjälsäng till vagn, det tycker hon är skönare! :) Nej, nog! dags att göra lite nytta! Ha det så bra så hörs vi! peace.

"mycket snack och väldigt liten verkstad.."

God kväll! Sitter nere i Råbroviken och inväntar André som åkt till Hasses (västergrillen) och köper burgare. Idag har vi firat morsdag hela dagen lång! Först var vi till Gunvor och Kalle och åt mat och fikade! Sen åkte jag och familjen in till stan och köpte blomster till våra mammor! Sen bar det i väg hem till min mamma och gav henne presenter! Där bjöds det på världens godaste tårta, det finns ingen som gör tårta som min mamma! Egentligen gillar jag ju inte tårta så där jätte mycket, men denna är speciell. Efter fika och tjål med alla systrar och så åkte vi hit, till Råbroa. Anette har fått sina presenter och jag tror att både mamma och Anette blev nöjda! Som jag sa tidigare så har ju även jag fått en prelle idag, en fotlänk som matchar mitt "Lilla Lisa" halsband. Det är en likadan svart dalahäst på fotlänken som på halsbandet :) i love it. Tack Alice och älsklingen för det, i love u!

imorgon ska jag börja packa. Det känns som om jag har sagt det ett par gånger, men imorgon måste jag verkligen göra det. Det är mycket snack och väldigt liten verkstad här måste jag erkänna.. Vi ska ju faktiskt flytta på onsdag så det kanske skulle vara bra om jag fick allt packat innan dess, kanske ska ta hjälp av nån! Vi får se. Annars ska nog jag och Alice följa med Anette in till stan och handla lite! Skulle ha köpt lite gardiner innan vi flyttar!

nej nog om detta! Ikväll blir det Big Brother :) vem ska få lämna huset här näst? Haha. Hörs sen! Peace!

"Grattis mammorna!"

God morgon alla underbara människor. Solen tittar fram bakom mörka moln och vi har nyss tittat på Spirit på tv:n. För er som inte vet det så är det en tecknad hästfilm där Martin Stenmark är rösten till hästen det handlar om. Jag avskyr hästar, men efter den filmen ändrade jag åsikt för en sekund, men nu är jag tillbaka att inte gilla igen.

Idag är det morsdag, Grattis alla fantastiska mammor! Nu får jag också ta del av dagen, det känns bra. "Alice" har köpt en present till sin mamma. Hennes pappa hjälpte henne lite. Jag har inte öppnat det än men jag vet vad det är, men eftersom jag egentligen inte ska veta så säger jag inte vad det är än, innan jag öppnat.
Grattis till min fantastiska mamma som jag älskar såå mycket, du är bäst! <3

Nu ska jag och min älskade äta frukost och sen åka in till stan en snabbis! Ha en underbar dag, så hörs vi! Peace.

Skeppmooora!

Tjenare! Nu sitter jag här i mitt hus och lyssnar på musik och stirrar in i väggen! Alice sover i sin vagn och André staplar ved där ute! Jag skulle inte påstå att jag har speciellt kul! Idag har jag och Alice varit hemma vid Hanna och johan och ätit lite! Alice fick sitt vanliga krubb såklart och Hanna bjöd på tacogratäng, svingott som ni kanske förstår! Ebba, Jenny och Marcus var också där, johan och Marcus tittade på en fotbollsmatch på tvn från 2008 som dom dessutom redan sett! Det var pisstrist..

Ikväll ska vi väl bara vara hemma gissar jag, skulle behöva sova lite känner jag! Det kanske får bli Andrés natt att gå upp med Alice i natt, det skulle ju vara fantastiskt skönt att få sova ut! Det behöver jag.

suck. Undra om vi ska åka snart, detta börjar bli trökigt! Peace.

Grattis skruttan, 1 månad! <3

God dag! Idag har jag och Alice varit på BVC och vägt och mätt! Hon har gått upp 200g på en vecka och vuxit 1cm! Så nu vägen hon alltså 3930g och är 53,5cm lång! :D Hon växer så det knakar det lilla pyret! Hon blir faktiskt en månad gammal idag! Grattis min lilla skrutt! Tiden går väldigt fort må jag säga, jag kan inte tänka mig att det är en hel månad sen jag låg på BB och hade tryckt ut den där lilla! Känns fan helt sjukt att tiden går så fort, jag blir lite nervös över att det kommer gå FÖR fort.

Nu är Amanda här på besök, hon hade med sig presenter till Alice! Haha. En body och en mysse! Nu gick hon. Nu borde jag börja packa, vi ska ju flytta på onsdag och jag har fortfarande inte packat! Men som jag sa förut så känns det så jävla onödigt att packa när man ska packa upp direkt. Vi har i alla fall sålt lägenheten nu, så det känns skönt som fan! Tycker dock fortfarande synd om mamma som verkligen ville ha våran lägenhet och faktiskt HAR börjat packa! :/ men men, vi var ju faktiskt tvugna att bli av med lägenheten! Vi vill ju inte stå och betala dubbla hyror hur länge som helst! 

Nu ska jag passa på att vila lite på soffan nu när Alice sover, hon har nämligen varit vaken och låtit hela dagen så jag har inte fått så mycket vila! :D Så nu passar vi på. Hörs sen, peace.  

bla bla blaa..

God dagens! Nu sitter jag här framför datorn och kikar runt lite, har precis tittat på Big brother och käkat lite frukost! Alice ligger i sin vagn och sover här bredvid mig, hon sov i den i natt också! Det var mycket behändigare än när hon sover i vaggan! Ligger hon i vagnen är det lättare att frakta med henne när hon ska äta och så..

Idag ska jag städa lite, vi får nämligen besök när André kommer hem från jobbet! Det är ett par som är intresserade av lägenheten som kommer hit och ska titta! :) Hoppas dom vill ha den! Dom väntar nämligen barn så det skulle ju passa perfekt om dom fick bo här. Men jag tycker lite synd om mamma och pappa som inte får sin såld, mamma ville gärna bo här i våran lägenhet! Så jävla synd, jävla idioter som drar sig ur fast dom lovat.

Efter besöket ska jag tvinga André att vi ska åka till Coop och panta! Vi har så sjukt mycket pant så det finns inte ord. Jag skulle även vilja åka till Dollar Store och köpa gardiner och grejor till huset! Vi får se om killen orkar, annars ska vi väl till Skeppmora sen! Vill träffa syrran, vi talades vid på telefon idag! :) det va trevligt att samtala med henne lite! <3

Peace.

idioterna drar sig ur!

Hej igen efter ett långt uppehåll! Det har hänt lite sen sist, vi har mest hängt vid huset och grejat både invändigt och utvändigt! Nu ska vi bara packa alla grejer, det är fan jobbigare än man kan tro! Det känns onödigt att packa när man ändå ska packa upp grejerna igen direkt!

Idag har vi varit på banken och pratat lite om lånet och så, det gick fint men man förstår ju knappt hälften av vad som sägs, så jag höll mig lite på kant. Vi får se om vi får betala tre månadshyror på lägenheten nu också! jävla skit. Dom som skulle köpa mamma och pappas lägenhet har typ tagit tillbaka deras bud, så nu har inte dom nån köpare på sin lägenhet! Jävla idioter. Så nu har ju inte vi nån köpare på våran heller, i alla fall ingen som är beredd att ta lägenheten nu! Fy fan! Är det nån där ute som är intresserad av att köpa en nyrenoverad 3:a på Kyrkbacken för 30 000? Ni får köpa den för 25 000 om ni tar den NU dirr..

Nej, nu vill jag göra nått! Jag blir lite uttråkad av att bara sitta, därav det dåliga uppdaterandet på bloggen. Det är nog för vi har varit så mycket i Skeppis och grejat varje dag så nu när vi inte är det så blir det trist. Jag kanske ska fortsätta packa? har bara packat garderoben än så länge, men det kanske skulle vara bra att göra det! vi ska ju trots allt flytta om en vecka! Haha. Peace!


God dagens! Mamma och Johanna har varit här idag, Johanna höll i Alice för andra gången och var lika livrädd som sist! haha. Hon tror typ att hon ska gå av om man rör sig när hon ligger i famnen! :D men Alice börjar bli så stabil så det går finnemang!
Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, jag och A sov till 11 så vi har inte varit vakna allt för länge! Jag försöker passa på att sova när hon sover, vilket är hela tiden! Fint som fan.
Jag har precis pratat med Jessica Ö, vi ska umgås lite idag! Ska åka in till Ludvika och titta på alla 92:or som ska på bal idag :) Jag träffade ju Jesper igår och han tyckte att vi skulle komma in och kika :) Så det är vad som står på schemat idag! Sen ska jag väl till Skeppmora antar jag, håller vädret i sig så tänkte jag få lite fönster putsade! Det är ju inte jätte kul att putsa fönster om det regnar! Men det ska det väl inte göra..

Nu ska jag plocka undan frukosten och göra mig i ordning medans Alice sover, hon har börjat vara mer och mer vaken nu faktiskt! Men dock i korta stunder så jag får rappa på lite :) Men jag ska försöka ta lite bilder på grabbarna/brudarna på balen och slänga in här sen! jag återkommer, peace! ♥


Alice i sin fina body (från Johanna) och matchande solhatt (från Emelie m. familj + Amanda m. familj) ♥


BVC besök!

God kväll! idag har jag och Alice varit på BVC, André skjutsade dit oss till två! Det blev lite vägning och mätning, nu väger hon 3730g och är 52,5cm lång! :) Hon lägger på sig min lilla donna, vilket bara är bra så liten som hon är! Hon var jätte duktig som vanligt, hon blev dock lite kissnödig och kissade ner halva bordet där inne! Hon passade på att kissa när hon var fri från blöjan! :D haha. När vi var klara så gick vi till TBJ, vi hade vagnen med oss så vi knatade dit och hälsade på och käkade lite korv :D Tack för lunchen, det var gött! ;)
Sen vandrade vi hemöver, på vägen träffade vi på Jesper, vilket var sjukt trevligt! Det var alldeles för längesen vi sågs! Det måste det bli ändring på! Väl hemma igen fick Alice lite mat och ny blöja innan André kom hem efter jobbet och hämtade oss! Då åkte vi till Skeppmora, André och Jonny började tapetsera och jag och Alice gick hem till Hanna B och fikade lite!

Nu är vi hemma igen, André och Alice tittar på Grannfejden! Jag ska gå och laga nån snabb middag, kanske lite sent för käk, men äta bör man annars dör man.. har jag hört! hörs imorgon! peace.

En trevlig dag!

God morgon! Idag fyller Alice 3 veckor vilket vi firade med en lång mysmorgon i sängen! Nu ligger hon i sin vagn och gnyr lite :) mitt lilla gryn!

Igår hade vi ju besök av BVC, det gick ypperligt! Vi fikade lite och hon hade nå papper som vi gick i genom och pratade om, så det var inte stor grej alls! André kom ju hem och var med han också, så när hon från BVC åkt så tog vi vårt pick och pack och åkte till Skeppis! Jag hann inte mer än in med vagnen så kom Emelie och Amanda (och Jenny på en häst) och frågade om jag skulle med på en promenad! Så då var det bara släpa ut Alice igen :) Det blev en trevlig promenad i solen, man tackar!
När jag kom tillbaka från promenaden så var jag bara in och pratade med André och sen gick jag till Jenny för att umgås lite och ge Alice lite käk! Sen gick vi tillbaka lagom till det började spöregna! Då var André klar för dagen och vi begav oss hem och lagade lite mat och tittade på TV. Trevlig dag!

Idag ska jag och Alice gå till Trä-Bygg-Järn och hälsa på, dom bjuder på korv nu igen och det kan vi ju inte missa! Haha :D Men först ska jag göra Alice och mig i ordning! Det kan ju ta ett tag, men vi hörs sen! Peace.


Alice 3 veckor <3


morgonmys!

Hallå! imorse låg jag Alice och mös i sängen efter André åkt till jobbet, trötta som vi är somnade vi båda två! Sen när klockan var typ halv 12 så kom mamma med lite tvättad tvätt, tack mami <3
Nu har jag städat hemmet för idag kommer BVC på besök, det är tydligen nå papper som ska fyllas i och så är det tydligen rutin att dom gör hembesök! Varsågod jag har ingenting att dölja! :) André kommer hem lite tidigare för han ville vara med när hon kommer, så när detta är klart så åker vi nog till Skeppmora och fortsätter med målningen, nu vill jag bara att det ska bli klart så vi får flytta in nån gång! Haha.

Alice sover så sött i sin vagn, hon bara älskar att sova i den! Jag kanske ska börja låta henne sova i den i stället för vaggan som hon har nu, hon trivs bättre i vagnen! :) vi får väl se.. Nu ska jag nog lägga mig på soffan en stund och vila lite! återkommer kanske senare! peace.



RSS 2.0