Mulan måste mumsa macka..

Hej hej på dig min bror, höhö. Jag saknar att spela datorspel. Jag spelade jämt när jag va liten! The Sims liksom, fy fan va kul. Men Vista suger som inte kan installera spelen på dotorn, det som är så kul. Petsson och Findus va också as kul, men jag klarade ut det så fort. Jag kanske ska spela lite xBox, Crash Bandicoot har jag. Det är dö kul verkligen, men det klarar jag också ut på en kvart, tackar vet jag Super Mario. Varför skriver jag om detta? ingen jävla aning.

Nu har jag typ precis kommit hem från Rebecka Bex Marcström iaf. Jag har varit där och testat lite outfits för Disney-festen imorgon och klurat på va Jessica Jess Hellström ska vara. Vi har iaf kommit under fund med att Rebecka ska vara Esmeralda, inte jag. Jessica va lite svårare, men jag gjorde en loppa och lät den avgöra film. Det blev Aristocats. Så hon ska nog vara en katt, närmare bestämt den lilla svarta katten Berlioz :) Jag har iaf den bästa utklädnaden nu, jag ska vara Mulan! Jag har en svart Kimono, en turkos skarf runt midjan och ätpinnar i håret. Jag fick dessutom låna en solfjäder av Bex som pricken över i'et. Det kommer bli döbra. jag ser ju typ redan ut som en kines (säger Johanna och Jenny iaf). Det kommer bli great. Det är många som har bra outfits faktiskt, typ som Fredrik som ska vara Alice i Underlandet, haha. Malin ska vara Hjärter dam i samma film och Johanna ska vara Cruella de Ville! Hur kul som helst. Synd att det inte kommer så många från min klass bara, det är mest från den andra klassen. Men jag tror att Mulan kan bli rätt nice.

- PEACE.

Esmeralda eller Quasi?

Färdigklädd och för utvilad, hur man nu kan vara för utvilad. Men jag har fan sovit i typ 11 timmar i natt! Gick och la mig före ett och gick upp efter tolv i morse, så nu har jag sovit som fan. Jag har ju inga lektioner idag, bara ett Svenska prov som ska göras och så klart på min lediga dag. Men men, va fan! Nu sitter jag här iaf och svettas, är inte det minsta hungrig så jag äter sen! Ska ju äta mat sen när jag kommer hem, så det är ju onödigt att äta nu.
Ikväll kommer min älskling hit och gör mig sällskap, det blir väl filmmys kan jag tro. Det brukar det ju bli när han kommer! :)

Imorgon ska jag vara i studion med Kate hela dagen, sen åker jag med André hem. Han ska lägga klart golvet vid pappa och jag ska ner i källarn och rota fram lite kläder till mig och Rebecka till Disney-festen på fredag! Fy farao va kul det ska bli.. Jag funderar fortfarande på om jag ska vara Esmeralda eller inte? Men va ska jag annars vara? Quasimodo? nej. Måste även skrapa ihop lite kosing för att ens ta mig in på festen, det kostar 40:- men det är det väl kanske värt? JA.

Nu ska jag läsa på lite till så jag inte behöver göra provet ännu en gång. Ha´re bra! - PEACE OUT!




God dag, god kväll, god natt!


Jag känner mig fortfarande inte helt frisk, jag är totalt täppt i hela huvudet. Har lite svårt att andas liksom. Att bero på det, André höll på riktigt på att avlida i natt tror jag. Jag har nog aldrig hört någon snarka så i hela mitt liv, inte ens pappa! Och då är det fan illa :) haha Nej då, stackarn är ju faktiskt sjuk han också. Men jag va lite rädd att han skulle kvävas.
I helgen blev det för en gång skull lugnt, det gjorde lite ont att vara hemma på en fredag och inte gå ut, men det kanske va lika bra. Jag och André låg hemma och tittade på film ist. På lördagen där emot va vi ut på Lobbyn med Jenny, Camilla och Malin för en drink :) Det va trevligt. Men det va en äcklig liten blondin som tog min plats när jag va på toa så jag fick trycka in mig bredvid henne, på en Fotölj! Jag blev vansinnig, men jag fick lov att behärska mig. Tur att det inte va aggro-Jenny´s plats. Då kunde det gått riktigt illa.

Nu sitter jag iaf här i Falun och redigerar lite och pluggar lite Svenska. Surt att jag egentligen är ledig imorgon men ändå måste åka till skolan för att göra ett Svenska prov! Jag behöver iaf inte åka speciellt tidigt, provtillfället är mellan halv tre och fyra så det är rätt lugnt! :) Skönt att bli av med skiten iaf. Men jag funderar på att gå upp i rimlig tid iaf och ta en promenad! HA. Så kommer inte fallet bli, inte en morgontrött Madde inte.

Jag har så ont i ryggen så nu orkar jag inge mer. Slänger in lite bilder! - PEACE <3

Mad och Kate - Så här kul är Foto!

Zorro - Min lilla bäbis isbjörn! <3

Kristaller på bilrutan! Vackert!


Sjuk, töntig och Akakabuto?

Hoj hoj! jag är sjuk och André bara jävlas. Han satt nyss och tittade när jag skrev så jag va tvungen att flytta på mig, och nu har han snott MIN kudde! Fy farao. Dagen idag har inte varit nån bra dag, det började imorse med en liten försovning. Eller egentligen började det när jag kom hem från Arenan igår, jag hade huvudvärk och på natten kunde jag inte sova. Jag tror att jag sov ca 3-4 timmar imorse, så jag vaknade inte precis utsövd imorse. Pallrade mig till skolan efter många trötta och huvudvärkande tankar på att ligga kvar. När jag kom dit visade det sig att vi som vanligt inte gjorde något vettigt! Varför ens vara i skolan när man inte lär sig någonting över huvud taget? Det är fan bara pga närvaron nu, inte kul! När vi slutade åkte jag, Johanna och Kate ner på stan för att fika lite, men det han vi inte med tack vare Johanna som hade ärenden på banken! Så jag tog första bästa bussen till Borlänge och närmaste tåget till Ludvika. När jag kom fram så stog min kära trogna boyfriend vid stationen och väntade! Vi åkte direkt till Skeppis och jag somnade som ett barn på soffan. Sen dess har jag typ legat här och snorat på kudden. Jag mår fan inte som jag ska och jag har banne mig inte tid att vara sjuk! Men va fan ska man göra om man inte kan andas? Enligt min favvolärare så skulle jag nog komma till skolan ändå och se till att varenda jävla unge blev sjuk! Men om jag har feber i natt med så kan dom glömma att jag åker till skolan för att ha Svenska av alla ämnen, och halv två till råga på allt! Nej tack.
Efter ca två timmar sömn på soffan idag och typ tre koppar kaffe så vet jag inte hur det ska gå med sömnen inatt! Det hjälper ju inte att jag har andnöd. Allt är fel nu, bajs! Töntig är jag tydligen också. Men det är ömsesidigt i detta hus ;) Anette sitter en meter i från mig och ändå ska hon chatta med mig på Fejjan. André är galen i Akakabuto, det säger ju allt. Det är väl därför jag passar in så bra i detta hem! ;) haha
Nu ska jag ge mig innan Andrés dator dör i brist på ström! Men jag återkommer väl kanske imorgon om jag orkar och har tid! I'll have it my way. PEACE - over and out! <3

Foto, vänner och...mode?


Hejsan hoppsan lillebror! har precis gjort någonting jag vanligtvis inte gör och nu förstår jag varför. Jag har varit in på massa populära bloggar som typ Kenzas och så. Är det meningen att man ska blogga om mode och kläder man vill ha? jag va in på 10 bloggar, och 8 av dom handlade om vilka kläder dom ville köpa och dagens outfit - som dom kallar det. Det är ju helt otroligt va osjälvständig världen är. Om Elin Kling säger att det är galet inne just nu med gröna trosor och en kissgul virkad mössa, så är det plötsligt as ballt och dö läckert. Varför kan det inte bara vara inne med att inte ha något som någon annan? Jag har aldrig förstått det där med att följa modet, jag förståt bara inte varför! Men jag antar att alla individer är olika.. vilket tyvärr inte syns på utsidan eftersom alla går i lika kläder.

Nog om modebloggare och mer om min extremt skrattfyllda och tröttsamma dag. Imorse ville jag verkligen inte lämna min sjuka pojkvän helt själv i sängen, men jag hade inte mycket till val med tanke på att jag hade bestämt träff med Amanda och Robin på Arenan klockan nio. Så tjugo minuter innan klockan slog nio så klev jag upp, ruffsade till kaluffet och drog på mig lite myskläder. Tio i nio skjutsade världens bästa pojkvän mig till Arenan. In i fotostudion och börja rigga medans Robin och Amanda stylade modellerna. Hela dagen gick åt till att plåta fyra olika par med olika stilar - men lika t-shirtar. T-shirtar som Amanda och Robin har designat. Projektarbete för oss alla tre. Vi hade iaf extremt roligt hela dagen och jag vet inte när jag skrattade så mkt senast. Vi va klara typ halv fem och jag tror att vi fick ihop en hel del bra bilder på alla coola modeller :) Tack för idag!

Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar igenom alla dagens bilder. Det ser ganska lovande ut det här måste jag säga. Klockan är ju inte ens 10 och jag är så trött så jag allvarligt talat funderar på att gå å lägga mig snart. Det skulle vara skönt att sova ut för en gång skull. Imorgon ska jag vara i studion på skolan hela dagen med Kate och plåta mellanformat, kul jul. Men jag tror faktiskt att det kan bli kul på riktigt, men kanske inte lika kul som idag :) Jag kastar in några av alla 500 bilder så att ni kan förstå va det är jag har sysslat med just idag. Slänger in lite på Robin och Amanda, my crew! :) - PEACE <3

Fy fan vilka snygga vänner jag har! Orkar inte redigera nu så ni får se dom som dom är! <3


RSS 2.0