"bla bla bla.."

va fan är det för fel på vädret egentligen? igår var det snöstorm hela förmiddagen och idag är 5 plusgrader! Man vet ju för fan inte hur man ska klä sig när det är så här! Men jag klagar fan inte på plusgraderna, kan det inte bara hålla i sig så här nu så det blir vår! Livet är så mycket bättre när det är sommar, så nu får det fan vara nog.
 
Idag ska jag och Alice åka hem till mamma och pappa och hälsa på. Pappa ringde nyss och ville att vi skulle komma idag så han kommer och hämtar oss om ett tag. Jag måste bara vakna till liv först, Alice bestämde sig för sovmorgon idag så vi gick upp typ 10, as nice.
 
Peace ♥

Februari

God förmiddag. Sitter i soffan och dricker vatten i brist på annat och tittar på TV, som vilken annan dag som helst. Idag blir Alice 10 månader, jag känner att tiden går så in åt helvete fort och jag får snart panik! Snart är februari slut och jag har fan inte bloggat på typ hela månaden. Jag tar mig inte för, men varje gång det händer nått så tänker jag att jag ska dela med mig av mina upplevelser, men sen glömmer jag bort det. Men februari har varit en rätt händelserik månad. den 14:de var det alla hjärtans dag, då bjöd André mig på finmiddag på Lobbybaren! Jag visste ingenting, det var en underbar överraskning! :D jag älskar min André ♥
Sen blev det helg, då var jag, André, Jonny och Anette till Stockholm och tittade på Robert Gustavsson på Cirkus! Det var faktiskt skit kul, även om vi var sjuka allihop! Det var framförallt skönt att komma bort lite.
Den 20:de (förra måndagen) var det Andrés födelsedag! Den kom hit massa folk och fikade, super trevligt såklart. Det har fikats hela veckan så jag är fan fortfarande mätt.
I fredags var vi hemma vid Amanda och Viktor och åt tacos och tittade på BB. I Lördags gjorde vi typ ingenting på hela dagen och i går så var vi med familjen Bruset/Ohlsson nere vid Dammsjön och grillade korv i solskenet. Sen var vi hem till Gunvor och Kalle och fick lite mat och när vi kom hem fick vi besök av Amanda, Viktor, Hecke, Totto, Sussie och Thindra. Vi fikade massa (som alltid) och umgicks. Sen åkte T,T&S hem och vi andra åt lite och tittade på BB. Sen var det natt.
 
Idag har jag inte gjort nånting än, känner att jag måste städa undan lite och så. Alice sover en stund och då vill jag slappa i stället för att passa på att röja! Ikväll blir det eventuellt en trip till Borlänge för storhandling och lite shopping till Alice. Hon har fan dåligt med kläder! Då får A vara vid Jenny, så det beror helt på om J har tid att passa barnet, jag vill inte ha med henne till Borlänge, det blir bara trist för henne!
 
Nej fan, kanske skulle ta av sig den här sparkdräkten och hoppa i lite ordentliga kläder! hörs kanske! lovar inget.. peace! ♥

"Nu börjas det.."

Nu vill jag lova att det händer grejer här i huset. Alice lär sig mer och mer och jag blir bara mer nervös över hennes nätta kropp. I lördags var vi hemma vid Amanda och Viktor och umgicks lite, Alice och Hector lekte på golvet när vi plötsligt får se att Alice kan krypa. Hon har ju överhuvudtaget inte varit intresserad av att krypa sen hon lärde sig sätta sig från liggläge. Men nu så kan hon plötsligt, jag blir så stolt så jag vill gråta! haha.
Sen idag så satt jag och kikade lite på telefonen när jag plötsligt får se Alice stå och hålla i sig i gåstolen! Då har ungen rest sig mot den helt själv och står där och håller i sig med en hand och ser apmallig ut! Hon har ju kunnat stå mot saker ett tag nu men jag har aldrig sett henne resa sig så där utan att man är med! Så nu börjar helvetet. Nu måste jag vara med och kolla henne hela tiden! jag blir så nervös att ungen ska ramla och slå ihjäl sig! Så nu lär jag väl köpa henne en hjälm eller linda hennes tunna skalle med skumgummi eller nått. LIVSFARLIGT!
Nu ligger hon i sig säng i alla fall, vet inte om hon sover dock. Det är så skönt nu när jag bara kan lägga in henne i sägen och gå där ifrån, sen när man kikar in på henne så sitter hon och leker och grejar till hon somnar! :) hon är så duktig mammas prinsessa! ♥
 
Snart kommer mamma, pappa och Johanna hit och hälsar på :) Älskar att få besök på dagarna när jag ändå bara sitter på min feta röv och inte gör ett skit. Så nu ska jag förbereda lite kaffe och plocka ihop här för tredje gången idag. peace ♥

RSS 2.0