"En behöver krympa och en behöver växa!"

Ojsan, nu var det så där längesen igen! men mycket har hänt sen sist. Har umgåtts en hel del med fröknarna Larsson, Ohlsson och Thunberg inklusive alla ungar! Världens bästa ungar.. Sen igår var Elin, Evelina och Astrid här och hälsade på mig och Alice! Det var verkligen jätte trevligt att se dom igen, vi träffas allt för sällan tycker jag! Alice vill leka med sin tremänning oftare! :) Sen kom Andrés mormor och morfar och hälsade på en snabbis på eftermiddagen igår, sen kom André hem, jag lagade mat och så åt vi och sen drog vi till Grängesberg och hälsade på Ante, Therese och lilla mini Adam ♥ Han var verkligen skit söt och super liten, jag kan inte tänka mig att Alice har varit så där tiny, nu blev hon plötsligt stor tjej..
Idag blir Alice stor tjej på riktigt, hon fyller faktiskt 3 månader idag. Men vi har inte firat än, det får bli till kvällen det. Imorse ställde jag klockan på 8. Då gick jag och familjen upp, Alice fick frukost och André drog till jobbet.
Sen kokade jag kaffe och drog på mig promenadskorna ( alltså mina Converse.. ingen bra idé!) och spatserade upp till Emelie. När jag kom dit var Christian och Thilde ute och grejade, Emelie och Havanna låg inne och SOV!! Så jag gick in och väckte Emelie, tvingade upp henne och så drack vi kaffe. Sen tvingade jag henne att följa med på en uppfriskade promenix. Mitt nya liv börjar idag nämligen, jag trappar ner på ätat och Alice proppar jag i lite till. Jag behöver krympa och hon behöver växa, så där är det.

Ikväll ska vi hem till Jonny och Anette i Råbroviken och grilla och bada. Men nu i skrivandets stund ser jag att det inte längre är vackert väder, så det kanske inte blir nå bad. Vi får se. Men grilla ska vi i alla fall göra, men först ska jag och André till Rusta och kolla om markiserna går att beställa nu.. jag vill bara göra fint på verandan NU! Så vi får hoppas hoppas! Nu vaknar Alice, hörs kanske! peace.

"Babyboom @ Skeppmorav. 53"

Hej svejs! Idag har jag haft Sussie, Thindra, Amanda, Hector, Emelie och Havanna på besök på lite kaffe. Ungarna lekte på golvet och var allmänt tokiga! Dock var Alice super ledsen och bara skrek när hon var vaken. Jag tror att min lilla bebis har ont i magen, så André har köpt nå droppar till henne idag som tydligen ska hjälpa! Men det var i alla fall super trevligt att få lite sällskap idag, sitter ju annars själv här hemma! men nu har alla åkt hem och André är nu hemma från jobbet. Ikväll ska vi hem till Sussie och Totto och käka kinamat :) Eller ja, vi ska väl dit snart antar jag. Amanda och Hecke kanske också skulle med :) Mycket trevligt.

Idag har jag och André varit förlovade i ett helt år, grattis till oss! Jag älskar den grabben helt sjukt mycket! Jag trodde aldrig att jag skulle bli så här lycklig i mitt liv, men jag måste påstå att jag har världens bästa familj ♥

Slänger in lite bilder på barnen! jag lyckades dock inte få nått bra kort på bara Hecke, grabben kan ju inte sitta stilla! :) Fick inget på Alice heller! Men nog har vi lyckats få sjukt söta barn allihop! :) ♥ Peace.


"Hemma vid svärisarna!"

Goddagens! sitter hemma vid Jonny och Anette men dom, André, Alice, Christian, Emelie, Thilde och Havanna. Gunvor och Kalle har också varit här och käkat blåbärspaj. Vissa puckon har även badat idag, iskallt sa Thilde! Emelie har lärt mig hur man storhandlar så idag ska jag med henne och shoppa, André blir väl bara glad om han slipper handla! men E tycker att jag är lite lat som käkar färdiga köttbullar och snabbmakaroner eller pulvermos! Men att laga mat suger, så nu ska vi alla käka pizza här. Ja jag vet att vi åt det igår också men nu är det så att jag inte orkar laga mat idag. Lat? jag? inte då!

Thilde lagar låtsasmat, Havanna tuggar leksaker och Alice sover - SOOOM VAAANLIGT. nej då, men Sprulie sover när hon är borta och är vaken när hon är hemma! Så alla människor tror att hon är rena rama komaungen som sover jämt! Stämmer inte tack så mycket.

Nu ska jag och E hämta pizza! ha det bra, hoj! peace.

"Knölföding?"

God dagens! fan va trött jag är idag, försökte sova lite imorse efter Alice ätit, men utan större framgång. Alice har varit lite knölig idag, vet inte va det kan vara men jag skulle tippa på att det är magen som spökar!
När André kom hem från jobbet så tog han med Alice och gick på promenad och hälsade på Hanna och Johan. Då passade jag på att duscha och dylikt, tog all tid i världen på mig och bara njöt, det va helt underbart att inte behöva skynda.
När jag var klar gick jag till Hanna och Johan, där var även Viktor, Amanda, Hecke och Tim. Viktor valde film, MULAN av alla jävla Disneyfilmer Ebba har. Vi kikade lite sen gick vi hem. Nu är André i väg och köper pizza, jag sitter här och Alice vaknade precis från sin lilla tupplur. Så nu måste jag snacka lite med min dotter. Ikväll ska vi till Viktor och Amanda och spela kort och titta på film! trevligt. Hörs sen. peace.

"Loka och Maggio"

God dagens! Sitter just nu hemma och lyssnar på Veronica Maggio och dricker Loka Päron. Jg älskar Veronica, hon är väldans bra hon. jag gillar dock inte Päron-Loka lika mycket, men det är det vi har så det får gå. Alice ligger i vagnen och tar en tupplur, hon sover ju inte så mycket längre så man får skynda sig med inläggen när hon väl slumrar till. Hon har börjat jollra som fan, det går typ inte att få tyst på na, men det vill jag inte heller. Hon brås väl på mor sin ;) Sen har hon nu förstått att hon har händer som man kan greppa tag i saker med, så hon ligger och leker med sina leksaker i vagnen om dagarna :) det är kul när hon gör sina små framsteg :)

idag har vi varit borta vid Jenny och fikat och lunchat med mamma, hon bor ju där borta i husvagnen nu :) Det tycker jag är hyvens, då har jag nått att göra om dagarna :) Och så är det så bra när hon bjuder på lunch, för det måste vara det värsta som finns att laga mat till sig själv! usch så trist det är.

Nu kommer snart André hem och idag har vi nog ingenting planerat för en gång skull, men man vet ju aldrig med Nisse. Han kanske har planer, vem vet! Det lär visa sig mycket snart.. Peace.


"Träffas borde man göra oftare!"

God kväll. jag har blivit dålig på det här med bloggandet, men jag orkar bara inte dra i gång datorn och så har jag banne mig allt för lite tid. Men idag har jag i alla fall varit ute i det varma vädret och slipat på utemöblemangen, lekt med Sprulie, varit vid mamma och fikat och nu på kvällskvisten har jag varit med mina brudar - Mathilda och Sofia - på Engel och fikat :) Det var enormt kul att träffa dom igen och snacka gamla minnen och bara vara. André åkte med Alice till Jörgen/Susannes sommarstuga så jag fick umgås med mina brudar helt själv. Det var verkligen jätte trevligt och vi kom underfund med att det lär vi göra oftare :)
Nu är jag precis hemkommen och A&A kom precis hem dom också. Nu ska jag ställa mig och laga lite middag till min man och sen ska jag banne mig sova hela natten, i sängen! för det händer ibland att man somnar på soffan och vaknar igen på morgonkvisten, inte trevligt! Så i natt ska jag försöka gå till sängs på riktigt. Men nu ska jag laga middag. Hörs när jag orkar! peace.

"Hettande väder!"

Goddagens! Nu har det varit lite klent på bloggfronten men det beror helt och hållet på att jag inte haft nån lust alls. Men det blir så när jag vet att jag har ett gäng bilder på lager som jag inte orkar redigera och publicera, då ger jag hellre fan i att skriva. Men jag ska bättra mig, synd bara att det är så nedra tråkigt att redigera skitbilder, men jag lovar att det kommer lite bilder.

Idag har jag varit vid Jenny hela dagen som vanligt, lekt lite med mamma och så! Skönt som tusan att homn är där annars hade jag haft extremt tråkigt om dagarna. Man vill liksom inte sitta inne och glo i detta hettande väder heller, men egentligen tycker jag att det är lite drygt med värmen, men hellre det än snö såklart.

Ikväll ska vi hem till Jonny och Anette och grilla. Eller dom ska väl grilla och vi äta, haha. Sen ska vi hem och titta på Harry Potter, jag håller nämligen på att titta på alla nu innan sista delen av sista filmen kommer ut. Nu är väl Johanna "Swish-and-flick" Eriksson glad när vi tittar på hennes älskade Harry, haha. Men jag gillar dom lite faktiskt, men inte som Johanna. André har somnat till alla filmer vi sett, idag ska vi se 5:an, får väl se om karln kan hålla sig vaken! Men jag förstår att han är trött grabben, han slappnar ju inte av i två röda, idag har han först jobbat 7-4, sen började han bygga på verandan när han kom hem och nu klipper han gräs! Han är så tokig.

Alice börjar vakna till liv nu, hon sover mest när det är så här varmt! men jag har lyckats ta lite bilder på na när hon varit vaken, here they come! enjoy. PEACE.



"äntligen hemma!"

Goddagens! nu är vi hemma igen efter en dryg och lång bilresa hem från Strömstad. Semestern har varit underbar men nog är det skönt att komma hem allt. Vi mellanlandade i Filipstad vid (Anettes) moster Gulli och fick oss lite kaffe och sen åkte vi vidare hem. Vi svängde in på Skeppmoravägen 53 runt åttatiden, sen dess har jag städat och packat upp och så! Men Alice var hysterisk över nått så jag fick gå runt och guppa på henne ett bra tag, men nu sover hon :) det var säkert bara lite magknip eller så.. ingen fara!
Nu kom André tillbaka, han har varit och köpt donken-mat som vi nu ska dra i oss. Eventuellt kommer det in lite semesterbilder imorgon, annars ska jag försöka hinna så fort som möjligt. Hörs imorgon! peace.

"Borta bra men hemma bäst?"

God dagens! Nu sitter vi i bilen på väg hemåt, jag tror vi befinner oss typ i Åmål nu. nu är det mulet ute men innan vi åkte var det strålande sol i Strömstad, vilket gjorde mig förbannad med tanke på vädret dom dagarna vi varit där. Mn vi gick i alla fall till the cod och käkade lite räkmacka innan vi började bege oss hemåt.
Igår spenderade vi halva dagen på Nordby köpcentrum igen, jag böt två klänningar som var förstora och så köpte jag en jacka! Kors i taket. Men sen efter lite fika och blöjbyte åkte vi till Daftö och kikade lite, hujedamig va fint det var där då. Värsta leklandet för dom små och skitfin badplats, dit ska vi när Alice blivit lite större och kan leka! :) Efter kiken på Daftö åkte vi och köpte lite räkor, lax, Skagenröra, aioli och bröd och åkte hem och käkade lunch vid stugan :) synd bara att norsk-idioterna satt och matade duvorna alldeles bredvid så det kryllade av feta duvor och fiskmåsar , usch! Men efter lunchen var det i alla fall meningen att vi skulle åka ut med båten till Furholmen men Alice var lite ledsen och knölig så vi sket i det, i stället var vi kvar i stugan ett bra tag och sen gick vi till Park och käkade pizza. Mycket gott det med. Sen gick vi hem och sov.

Nu är vi då på väg hem. Eller ja, vi ska stanna i Filipstad och hälsa på Anettes moster Gulli och hennes man. Vi tänkte passa på att stanna till där och tacka för Alice present som hon fick när hon föddes och så, det är ju inte ofta man är i Filipstad precis. Men sen åker vi hem. Pappa fyller år idag så vi ska väl gratta honom lite när vi kommr hem, grattis världens bästa papi <3
Fast semestern har varit superbra så kan jag ärligt säga att det ska bli skönt att komma hem igen <3

"räkornas förlovade stad?"

Hej svejs Everybody allihopa. Nu är jag och familjen i Strömstad, vi åkte vid 9 igår morse och anlände här på Strömstads camping vid 3. Bilresan gick alldeles utmärkt, det var absolut inga problem att åka långt med Alice! Hon sov nästan hela vägen och vaknade iprincip bara när hon skulle äta. När vi kom fram så grejade vi ordning i stugan och sen gick vi ner till stan och köpte lite färska räkor, baguetter, aoli och skagenröra och gick sedan tillbaka (i spöregnet) och käkade i stugan. Efter vi ätit var jag ner och köpte ett Yatsy och en kortlek för att ha nått att göra i pissvädret. Så spelade vi massa Yatsy och mös här hemma. Men sen slutade det regna så vi tog oss en promenad ner till The Cod och drack varsin lesk. Sen knallade vi tillbaka, helt slut efter en lång dag.

Imorse vaknade vi helt dyngsvettiga, eftersom det är två våningsängar i stugan så fick vi ju dela på en 90bädd jag och Nisse. Så det var skapligt varmt när vi vaknade, men annars sov jag fan jävligt bra. André gick ner till campingens lilla kiosk och köpte frukost, sen åt vi och kom på att det även idag var mulet. Så vi bestämde oss för en tripp till Nordby köpcentrum. Jag shoppade massor och Andrés ingenting som vanligt. Vi käkade lite lunch där och hann även med lite fika, men sen åkte vi hem till stugan igen, efter ca 5 timmars shopping. Väl tillbaka i stugan så fick Alice käk och vi bestämde oss för en promenix ner på stan. Vi gick runt lite och sen åt vi middag på Park. Jag fick besök av en Nick Nolte (utan champinjoner) och André fick sig en riktigt saftig bit. Mycket trevligt hade vi :) men slut på det roliga när jag fick vrål ont i magen och vi var tvugna att gå tillbaka till stugan. Jag spenderade 20 minuter på toa med 10 andra nödiga, utan större framgång. Kul att vara förstoppad i räkornas förlovade stad!!! Fan. Men jag tänker äta i alla fall, då måste det ju komma ut. Haha.

Nu ska vi spela lite Yatsy, André lär ju få chans till revanch. Hörs imorgon, Peace!

RSS 2.0