Kryssning ala student 2010

All alone in skeppmora. Idag är det fredag och varje gång det händer så känner man känslan av lugn och ro. Vilket jag självklart känner just nu, men jag känner inte den utmattade känslan som man vanligtvis känner en fredag. Det beror på att den här veckan har varit ganska fri. De började med en förväntansfull söndag. André skjutsade mig och Sofia till Falun där vi träffade upp två lika förväntansfulla brudar, Ida och Mahilda, hemma hos Ida. Denna dag skulle vi nämligen åka på Sudentkryssningen som vi så länge väntat på. Det började med ett par peppande timmar med varsin cider vid Ida som sedan följdes av tre mindre peppande timmar på en buss till Stockholm. Vi hamnade längst bak i bussen tillsammans med massa partypoopers till blondiner. Vi blev väldigt nerstämda och hatiska och vi somnade nästan alla fyra.
Men när vi väl kom in i stockholm kände vi åter igen en sprudlande förväntansfullhet. Självklart tog det en lång stund innan vi kom på båten, men när vi väl va i hytten och bytt om och fixat oss tror jag att jag talar för oss alla när jag säger att känslan av party kom tillbaka. Klockan åtta var det dax för en väligt välkommen middag. Alla var vrålhungriga och självfallet mycket törstiga på vin och bärs. Maten var delicious, lika så ett lungnande glas rött.
Efter maten gick vi till taxfreen och köpte alkohol för förtäring i hytten. Vi plockade även på oss massa godsaker för dagen efter. Tillbaka i hytten med vår första Long drink för kvällen satt vi till en början bara vi fyra, men det tog inte långa stunden innan det började välla in folk, allt mellan Norrköpingbor till Borlänge-Falunkids. Det va as kul.
Jag känner nu i skrivandets stund att jag inte kommer kunna berätta allt i detalj så jag fortsätter så här: Dansgolvet, hytten, dansgolvet, hytten, skratt, vrål, fyllesnack, smörgåsar, morgon. När klockan var ca fem på morgonen och allt började stänga så gick jag och Mathilda och köpte smörgåsar och tillbaka till hytten, jag ville såklart inte sova och Ida och Sofia va fortfarande ute. Jag kastade i mig mackan och Mathilda började spy. Så jag gick på promenad. Träffade Sebastian, sprang runt båten ett tag, gick tillbaka till hytten. Mathilda låg i sängen, Ida va inte hemma än och Sofia stog och drog i bäddsoffan. Jag klätrade upp i min foldout och ringde till André. Han va "vaken". (klockan 6!)
Vaknade igen klockan elva i en kolsvart hytt som stank en sur doft av spya och sprit. Mathilda och resten av bakfyllisarna vaknade efter en halvtimme. En efter en spydde (inte jag inte!) och sen gick vi ut. Taxfree, mer dricka, börjae på nytt. Klockan 18.15 var vi tillbaka i Stockholm och typ 19.00 började bussen rulla mot Falun igen där André skulle hämta oss. Tack mina vänner för en otroligt kul resa, grymt! helt utan gräns..

Fan nu orkar jag inte skriva mer, men det har typ inte varit mer den här veckan. Tisdag = Livräddning i badhuset. Onsdag = Foto sen hem pga sjuk! Och sen har jag bara varit ledig. Nu sitter jag och tittar på Oprah med Pepzi som ligger och tvättar rumpan i soffan. Nu ska jag bränna en skiva till baby som är och jobbar. Men vi hörs, hu.

-PEACE.

Saknar Längtar Älskar

tjolahopp! Ligger i min säng på kyrkbacken och har nyss pratat med älsklingen i typ en timme på telefonen (förlåt Anette för den räkningen). Hur kan man vara så besatt av någon att man verkligen inte kan vara utan den i en vecka ens. Det går tamigfan inte, jag håller på att bli totalt galen av att vara ensam. Han förgyller min tillvaro så enormt att jag bara vill vara med karln hela tiden! Jag saknar ju honom efter en timme liksom! Helt otroligt. Jag älskar dig.

Annars har iaf magverken gått över och jag ska till plugget imorgon, jag har bara en lektion klockan halv två! Svenska så klart av alla jävla pissämnen man kan ha liksom! Fy farao. Även om vi börjar halv två så håller man på att dö när man sitter där i en timme och femtio minuter. Det är lite så att det är våran lärarinna som gör det tråkigt. Det finns nästan alltid någon som somnar, det säger ju allt.

Sen är det fredag, då gå jag bara till halv tolv i skolan och sen ska jag hem. Hem och verkligen bara vänta på att André kommer hem from that god forsaken island ;) Det enda jag vet ska hända till helgen är att jag ska vara med André. Sen spelar det ingen som helst roll vad vi gör. Men sen på Söndag ska vi på Studentkryssning! Det ska iaf bli skoj som fan, har hört att det ska vara riktigt jävla festligt alltså! Hoppas det :) Jag kommer nog mest vara orolig att Sofia ska trilla över bord eller att Mathilda ska tappa bort sig. Eller kanske att Ida ska irra runt på fel våning, Jessica ska bli liiite för berusad eller att Becki ska låsa ut sig nånstans kanske.. haha. Jag ska försöka slappna av. Men mest kommer jag sakna mig baby, haha. Besatt?

Nu ska jag sova så att tiden går lite fortare så det snart är fredag! :) God natt, sov gött - PEACE! <3

Ont i mage, fi*tmage och hjärta.

Ligger i min säng på Kyrkbacken och åmar mig över en jävlig mage, jag har haft ont i magen i tre jävla dagar nu och vet inte vad det är. Nu har jag ju även mensverk på det, men är inte det riktiga magverken bättre imorgon så blir det förmodligen ett besök till farbror doktorn. Det kan ju hända att det är samma fel som förra gången, men det känns inte lika. Det känns bajsigare nu, fast inte.

Allt är lite jävlig just nu, jävligast av allt måste vara att min lilla snuffis är på Öland och ska vara borta tills på fredag! Det är fem dagar det, fem hela dagar av ensamhet. Jag kan ju inte vara mer än på en linjals avstånd annars, inte mer än några timmar iaf! (Enligt familjerna) Jag vill inte vara det, jag mår dåligt av att han är borta! Nu får han fan komma hem! Det är typ mer än 3780 minuter kvar..

Nu ska jag försöka sova, all alone. Det blir ingen skola för min del imorgon heller, ska försöka sova bort det onda. Så nu ska jag bädda ner mig med Andrés favvokudde som jag har snott hemma vid honom! Sen ska jag ringa till honom och säga god natt! Jag är besatt va killen, kalla mig töntig - kalla mig störtkär. what ever! Why the face..

God natt, sov gott, ses imorn, PEACE, puss! <3

Mycket har hänt, men vad?

Vi gör ett nytt försök med det seriösa bloggandet eftersom det inte gick vägen sist. Jaha, det har hänt så jävla mycket sen jag skrev sist så vart ska man egentligen börja? Det roliga är att så fort jag ser någonting intressant i vardagen så tänker jag direkt på bloggen! Men det händer aldrig att jag sätter mig ner och berättar om det, jag hinner liksom inte. Jag kanske ska börja mobilblogga? det kanske skulle fungera mycket bättre, den finns ju alltid med iaf.

Sist jag skrev var det Februari! Det har hänt en hel del sen dess, jag har till exempel varit på Laleh i Cassels med Johanna, hon fick biljetter av mig och André i födelsedagspresent. Hon valde iaf att ta med mig, det va helt fantastiskt, hon är bäst.
Jag har även varit i Spanien med André, Anette och Jonny :) Det va helt underbart. Varmt och hur festligt som helst, vi hade en otroligt bra vecka. Sen nu i Mars firade jag och André ett halvår av kärlek och värme. Det är väl det viktigaste som hänt, sen har det såklart hänt väldigt mycket mer, men det orkar jag inte skriva ner.

I nuläget ser det ut så här, solen skiner utanför mitt fönster och jag sitter inne i Falun och har apont i magen. Jag har fan haft det sen igår förmiddag, jag var tvungen att åka hit i stället för skolan för att gå på toaletten, kanske to much information? Men det skiter jag i. (haha) Jag har setat på toaletten kanske sammanlagt fyra ggr sen jag kom hem för en timme sen. Inte kul.
Något annat som inte är kul alls är att André har åkt till Öland idag och kommer inte hem förns på Fredag, så jag kommer dö av andréstinens. Jag tycker inte att det är nå kul det här. Saknar honom redan efter tre timmar och han ska vara borta i fem dagar! Bajs.
"Är det så här när man är kär när man är liten.."

Nu måste jag gå på toa igen! Men jag ska försöka återkomma med fler och intressantare inlägg, om nån bryr sig!

- PEACE!

RSS 2.0