"med uppsatt hår och kanintröja"

Jaha, då var det fredag igen då! Fan va veckorna går fort alltså, snart är det Alice födelsedag. André kommer snart hem från jobbet, han slutar fyra men han ska jobba även imorgon så det känns inte direkt som helg idag. Det blir väl en hemmakväll som alltid. Viktor och Amanda kanske kommer hit och tittar på BB eller nått :)
 
Nu måste jag bara säga stort grattis till kusin John och min vän Sussie, som fick körkort igår! starkt jobbat. Och skönt som tusan att Suss har fått så vi kan ut och glida när vi helst vill ;) Självklart tog vi tillfället i akt redan igår! Jag, Tuss och Amanda åkte på en lite roadtrip till Borlänge. Kupolen, mat på Max och Ica Maxi! En mycket trevlig tripp i våran smak helt enkelt! Skönt att få komma bort från alla måsten ett tag!
 
peace. ♥
 

Idag har Alice haft uppsatt hår för första gången. Hon brydde sig inte så länge hon inte visste om det.
Men sen kom hon på det och drog ur den! Men nog var det gulligt så länge den fick sitta.

"Allan och Bettan?"

God eftermiddag gott fölk! Nu har jag äntligen satt mig efter matlagning, diskning och vikning av tvätt. Dock är jag inte klar än, sängen ska bäddas och tvätten ska in på diverse ställen. Men nu tog jag en paus mitt i.
Idag har Amanda och Hector varit här och hälsat på oss, så vi har fikat och lekt och tittat på Pingu. Det är trevligt med lite sällskap på dagarna när man bara sitter hemma, men i sommar blir det nog lite ändring på det. Mamma ringde idag och sa att hon talat med Tina, så förhoppningsvis får jag lite ströjobb på Granis i sommar :) Så imorgon ska jag först ner och klippa mig på stan (Tack svärmor för det!) och sen drar jag hem till Johanna och fixar ett ordentligt CV.
 
Nu måste jag skynda mig att fixa det sista innan Jakob och Fippe kommer på lite fika! Hörs! peace.
 

"besök och ny kåk!"

Nu är påsk-fan över tack och lov! Jag tycker bara att det är nedra hattande överallt och man ska punga ut pengar hit och dit, nej fy. Men nog har vi väl haft trevligt i alla fall, trots att man bara stoppar i sig. Men idag är vi tillbaka tilldet vanliga livet, jag och Alice har haft fint besök av Elin och Astrid. Flickorna lekte massor på Alice rum och jag och Elin fick tala lite och dricka lite kaffe. Det är så trevligt med besök! :) tack för det.
 
 
Alice blev helt utmattad av att busa med Astrid, så nu sover hon igen! jag ska nog försöka hinna äta nått innan nästa besök kommer. Jessica kommer förbi vid fyra när hon slutar jobbet! :) Det ska bli kul att få träffa henne igen nu när hon är hemkommen från stekheta Thailand.
 
Igår kväll kom pappa, mamma och Amanda hit och hälsade på. Pappa hade köpt ett jättefint dockhus till Alice på marknaden han varit på. Så nu ser både jag och André fram emot att fixa i ordning det med lite nya tapeter och möbler. Vi kikade på lite möbler på internet igår, det finns ju så jävla mycket coolt, men oj va dyrt det är! Men vi har ju tid på oss att köpa in lite innan hon kan leka med det :) Nu ska det mest vara lite prydnad på hennes rum tills hon blir stor nog att fixa själv. Det var till och med sladdar och grejor med så man kan ha lyse i det :) gud så skoj!
 
 
Nu ska jag fixa nått att stoppa i magen innan Jess kommer :) peace!

"Glad Påsk!"

God kväll och glad påsk på er. Påsken för mig är ingenting märkvärdigt, men ändå har man inte en sekund att slappna av på dagarna. I torsdags var jag, André, Jonny och Anette till Örebro och tittade på Takida. Vi bodde 20 meter från Conventum där dom spelade, så vid middagen på Hotellet så tittade vi lugnt och sansat på när folk köade i kylan. Vi träffade massa Grängesbergare/Ludvikabor som vi glatt umgicks med. Konserten var kanon, dock hade jag ju inte hört hälften av dom nya låtarna. Men då och då dök det upp en gammal låt och då kan jag lova att jag kunde sjunga med och minnas dom gamla goda tiderna, då man gick på Granddisco och Haffas och såg dom, men det var på den tiden då dom inte var så kända och ingen visste vilka dom var. Det va då dom var bra!
Efter konserten följde vi med Gänges-gänget till en pub där vi tog nån öl innan vi gick tillbaka till Hotellet. Men festen var inte slut där. Vi hamnade på ett av hotellrummen för en nattasup, för dom som fortfarande drack, jag började dricka cola vid 12-tiden. Sen var det godnatt, tre på natten. Sen var det bara för morgontrötta Madde att kliva upp halv 10 för halv-bra hotellfrulle. Eftersom ingen var riktigt körbar så gick vi på stan och fikade. Sen blev det Ica Maxi och sen vidare hem till berget. Tack för en trevlig afton!
 
Idag har vi haft två underbart fina påskkärringar här, Ebba och Thilde. Dom fick godis men vi fick inga påskkort kom vi på i efterhand! Så jag ska nog tigga åt mig ett och annat imorgon tror jag. André och Alice målade egna små påskkort i form av Alice hand som André så fint gjorde till små hönor. Dom tog vi med på påskmiddagen hemma vid Gunvor och Kalle. Där var lite släktingar och åt tillsammans med oss och sen åkte vi ner till J&A och drack kaffe.
Mätta och belåtna åkte vi sedan till mamma och pappa och fikade. Jag, André, Alice och Amanda tog en promenad med Zorro ner till Örabergsdammen och kikade också, kan vara nyttigt med en promenad efter att ha tryckt hela dagen. Tack alla medverkande för en fin påsk-dag ♥
 
Nu sover Alice och jag och André ska påbörja vårat American Pie-mataton. Godis, Chips och Cola är uppdukat och jag känner hur jag bara blir fetare ju mer jag stoppar i käften. Det är inte bra med påsk, då har man nått att skylla på när man stoppar i sig. usch och fy! Glad Påsk! peace. ♥
 

"Fråga inte.."

God kväll! Idag har jag och Alice haft en rätt soft dag, bara varit hemma och chillat. Jenny och Daniel kom på besök en sväng och drack kaffe och Jenny var i Alice bebiskläder och rotade, hon ska tydligen göra nån speciell ettårsprelle va det. Fråga mig inte vad. När André kom hem så åkte vi och handlade lite käk och nu är vi hemma, kikar på Bygglov och försöker tina köttfärs på bästa sätt. Fråga mig inte hur. Jag är så jävla kass på att tina köttfärs, jag tycker alltid att det blir skit.
 
Ikväll ska det hinnas med massor. Jag måste tvätta klart och packa till både mig och Alice. Jag, André, Jonny och Anette ska i väg till Örebro imorgon och titta på Takida. Vi ska även sova där så det krävs en packning. Alice ska vara vid morfar Kurt, mamma jobbar natt så paps får klara sig själv! Men det går alltid galant. Han är kung på att vara morfar! Han ställer verkligen alltid upp att vara barnvakt och han hjälper alltid till! bästa ♥ Men han tycker bara att det är roligt att vara med Alice och hon älskar verkligen sin morfar och mormor. Tack för att ni ställer upp!
 
Nu ska jag försöka koka ihop nån mat. Hatar att tina köttfärs. Usch! peace.
 
Alice kan själv! men man får räkna med mellis i både hår och nacke, fråga mig inte hur.

"Alice nya rum!"

Alice älskar sitt nya rum! ♥

"Din stora fluffiga ostboll, rör på fläsket!"

God morgon! imorse vaknade Alice halv åtta! hur tänkte hon då kan man undra? är det verkligen okej Alice? Så hon vaknade alltså före både mig och André. Jag funderar alltid på vad det är som gör att hon bestämmer sig för att vakna så ruskigt tidigt, eftersom hon vanligtvis sover till 10. Min teori har ju varit att hon vaknar av André. Men nu tror jag att hon vaknar av att det blir ljust i rummet. Så nu behöver vi sätta upp persienner på hennes rum! prio ett. Så nu har vi alltså varit vakna i två timmar redan. Alice har redan hunnit äta både välling och frukost och nu sover hon igen.
Själv sitter jag i soffan och dricker kaffe och vatten och tittar på Du är vad du äter. Jag behöver lite inspiration för att komma igång här. Nu när det är så förbannat kallt så vill jag inte lämna sängen och orkar fan inte röra mig på hela dagen. Men nu när jag har tittat på det här så kände jag mig lite peppad att börja göra av med lite fett. Jag har vanligtvis ganska lätt att gå ner i vikt om jag rör på mig och inte dricker cola och så. Det är bara det att jag inte pallar trycket. Men nu är det snart sommar och jag ser fortfarande ut som en pösmunk efter graviditet och förlossning. Alice fyller ett om ett par veckor, känns fan inte okej alltså. Så det blir nog en promenad senare :)
 
Igår fick jag och Alice besök av min gamle vän Jesper. Han var hit och hälsade på efter jobbet och drack en kopp kaffe. Alice fick en vovve i present! Det var väldigt snällt tycker jag! Den var jätte fin :) mamma, pappa, Amanda och Johanna kom också på besök. När alla åkt hann jag inte mer än plocka undan kaffekopparna så kom Amanda, Viktor och Hector och strax efter kom André hem från jobbet. Vi grillade lite korv men det var så kallt att vi fick äta inne. Dom var kvar till typ nio, då plockade jag lite och sen kollade vi på BB. Jakob och Anton kom och hälsade på en vända och sen var det läggdags. Det var en eftermiddag fylld av besök, det gillas. Jag tycker om när folk hälsar på, det är trevligt.
 
Kaffe och du är vad du äter. Då är jag en stor fluffig ostboll! det får bli ändring! hörs sen! peace.
 

"bitarna faller på plats"

Hejsan! mycket har hänt sen sist och jag vet ärligt talat inte vart man ska börja. Förra veckan var André pappaledig hela veckan, då passade vi på att fixa Alice rum! nytt golv och nya fina tapeter, det blev superbra och vi blev väldigt nöjda. Vad skulle man göra utan en händig sambo? jag skulle ha en groteskt hem, det är vad som skulle hända det. Men det är fortfarande lite grejer som ska fixas där inne, hyllor och tavlor ska upp och en ny garderob ska inhandlas och placeras. Det kommer i alla fall vara fint tills hon fyller år, vilket är väldigt snart! Fan va tiden går, hon fyller ett år den 27! Det känns helt overkligt att det snart är ett helt år sedan jag tröck ut det lilla livet. Mammas skatt!
 
Nu sover Alice på sitt rum, vi har fått in sängen och den passade så bra där inne. Hon har nu sovit där i tre nätter, första natten var värst. Det kändes hemskt att inte ha henne inne vid oss, men det känns som om det var dags att hon börjar vänja sig vid att sova på eget rum! Det kommer bara bli jobbigare ju äldre hon blir. Men nu känns det faktiskt bättre, men nog är jag lite nervös över att inte vakna när hon vaknar, men jag har en baby-vakt där inne så jag inte kan missa om hon vrålar.
 
Skeppmoravägen 53 börjar sakta med säkert bli färdigt, eller ja.. det blir nog aldrig helt klart, man vill ju göra om lite hela tiden, men dom viktigaste bitarna börjar falla på plats. Men snart är André långledig igen så då ska vi försöka fixa lite mer. Jag ska ta lite bilder på hemmet så ni får se hur vi bor.
Jag ska försöka lägga på en bild på rummet i alla fall, kanske ikväll!
Nu ska jag koka mer kaffe, har redan hunnit dricka 6 koppar idag. Så går det när jäntan går upp 8! hörs sen! peace.

RSS 2.0