Adjö November!

God kväll alla djupfrysta! Jag och älsklingen sitter i soffan. Kanske inte har nämnt det men soffan i fråga är det skönaste och bästa någonsin! I love it. Vi har nyss sett en film som gick på kanal5 i stället för Desperate, (Av någon konstig anledning?) Win a date with Tad Hamilton hette den, jag har givetvis sett den förut men den är rätt bra så det kvittade. Nu på kvällskvisten har vi även haft besök av Hanna, Johan och Ebba! Dom var här och fikade lite och tittade på lägenheten :) Tack för titten, det va himla trevligt!

Imorgon är det den första December och det innebär inte bara att man får öppna första luckan på chokladkalendern (Ja, vi har fått varsin av Anette! man blir väl aldrig för gammal eller?), nej det innebär även ett nytt besök på MVC. Vilket i sig innebär blodprover och grejer, vilket inte är speciellt uppskattat! Ja, jag antar att det blir lite tester och lite samtal med barnmorskan! trevligt. Det är inte det enda som står på schemat i morgon faktiskt, jag har även en bakdag inbokad med mina kära systrar - Jenny, Johanna och Amanda. Det ska bli trevligt med lite julbak! :)

Nu ska jag snart överlämna datorn till älsklingen och gå och diska. kul! ni vet ju hur mycket jag älskar den syslan. Men då slipper jag ju det imorgon! Jag återkommer imorgon efter MVC besöket! God natt!

Va tycks om min nya juliga blogg? Jag blev rätt nöjd faktiskt :)

Peace!

Nu ska ni få höra..

God förmiddag! Imorse när jag gick upp fick jag som en smäll i nyllet av röran som täckte hela lägenheten! Så det va bara att börja städa direkt! Disken täckte ta mig fan hela köket, jag hatar verkligen disk! Hade jag ett par tusen skulle jag köpa mig en diskmaskin, men det har jag inte! Är det nån som vill sälja sin billigt? Haha. Nej, varför skulle nån vilja göra det! Klaga aldrig på eran diskmaskin, för det är nog den bästa uppfinningen ever!! André är så snäll och erbjuder sig att diska ibland, men det slutar ju iaf alltid med att jag står där med diskborsten, usch! Jag vet inte hur det kan bli så nedra mycket på en gång.. Men det va ju inte det enda som behödes göras, jag var bland annat tvungen att ta en vända med nya fina dammsugaren! Tack Jonny och Anette för den :) den går som en dans, känns rent ut av trimmad om man jämnför med den andra seghögen som står i skåpet. Vi har fått fina inflyttningspresenter hittills, dammsugare av dom och en perkulator av mamma och pappa! :) Den går också som ett spjut :D haha.

Nu har jag äntligen satt mig ner i soffan och pustat ut lite. Nu ska ni få höra, mitt i städningen så ringde mamma på dörren med en lapp. På lappen stod ett Namn och ett telefonnummer som sökt mig. Så jag ringde upp, det va alltså Vikariepolen (dagis & förskola) som ville stämma ett möte med mig :) Jippie! Jag hoppas att det går bra och att jag får arbeta lite, det är va jag behöver, i alla fall i ett par månader! Jag ska alltså dit nästa vecka och skriva på lite papper och så! Det gjorde verkligen min dag :)

Mamma ringde nyss och ville såklart veta hur samtalet gick. Hon bjöd även ner mig på en bit mat, rättare sagt ett krytbit mat. Inte min favoriträtt precis, men det kanske är bättre än att laga mat själv och få mer disk! Haha. Hörs sen, Peace.

Skumt..

Nu börjar även denna dag leda mot sitt slut. Älsklingen har fixat allt idag, matlagning och efterrätt! Han är bäst i världen! Nu har jag badat skumbad medans André rakade sitt arma huvud. Han blev lite sugen att bada han med så han tog över efter mig. (Han böt givetvis vatten! ;) haha) Han är så himla rolig min pojkvän, det blev lite mycket skum när han skulle bada och det skrämde honom lite! I ren panik satt han och lassade ner löddret i skurhinken som så passande stod bredvid badkaret! hahaha jag var bara tvungen att skratta! Han hade verkligen panik! Han är så söt, det finns bildbevis, dock på hans mobil! Tänkte skicka till Anette men det fick jag inte. haha! Här är världen sötaste plutt! :) Nu duschar han bort allt lödder :) haha.

Förkylningen hänger kvar men det släppte lite smått efter alla ångor i badrumet! hoppas att det är bättre imorgon! jag är nu förfärligt trött, konstigt med tanke på att jag bara har legat och svettats hela dagen! Funderar på en kopp kaffe och en god natt sömn, det är nog va jag behöver. Vi hörs imorgon! Peace.

Sjukligt sjuk sjukling?

God dag kalla vintervärld. Idag mår jag inte alls bra inte, jag orkar knappt sitta upp, så jag har faktiskt legat hela dagen! Jag vill inte vara sjuk till och från hela tiden! Imorse när jag vaknade fick jag inge luft igen, jag ville bara börja grina. Det är så fruktansvärt jobbigt när det bara kommer och går hela tiden, imorgon kan jag liksom vara frisk igen! det är så sjukt drygt.

Imorse pallarade jag mig upp när André skulle åka, trotts nästäppan. Tittade så klart på Vakna! med the voice och idag va YouTube's stora stjärna just nu med! Ni vet, den så kallade Laserturken var med, livs levande, på kanal 5 imorse. han kunde inte mycke svenska så kan sa mest ja, du vet på allt. Jag tyckte mest synd om honom när han inte förstod va dom sa. Men han såg ut att njuta av berömelsen och han berättade att han skulle både släppa en skiva och en långfilm, det kan man kalla kaos!

Att bero på film, igår tittade jag och älsklingen på den här nya Svenska "komedin" Kommissarie Späck. För er som inte vet va jag pratar om så är det alltså en parodi på Beck-filmerna, och för er som inte sett det - gör inte det!! Det va fullkomligt värdelös. Jag har aldrig sett en så tråkig komedi i hela mitt liv, inte ens André tyckte att det va roligt och det är ändå lite hans humor. Men den va absolut helt värdelös alltså. Det va en riktig B-film med astråkiga skämt fast dom hade kastat in massa svenska skådisar i rollerna, jag fattar inte va det va som va så kul. Slöseri på dyrbar tid.

Nu ska jag lägga mig ner och försöka vila lite, så kanske jag är lite friskare imorgon! hoppas.. hörs sen! Peace.

Första advent 2010

God kväll folket! Nu har det varit ett litet upphåll i bloggen igen, jag vet, men nu är jag tillbaka. Det har varit rätt mycket i nu i helgen, men mest hände nog igår! Först var vi till Trä-bygg-järn och fixade lite grejer till garderoben och hämtade lastbilen! För André hade nämligen fått ett meddelande om att våran nya fina soffa hade kommit! Vilket va skönt som fan med tanke på att den var beräknad att komma vecka 50! alltså så kom den tre veckor tidigare! Skönt som tusan! Så vi va alltså in och hämtade den igår! Sen när vi kom hem igen var det bara att byta ut den gamla lilla mot den nya stora. Vi var ju självklart tvugna att frakta bort den lilla, tillbaka ner till Råbroviken! Sen när vi väl kom hem igen hade jag lite brådis! Johanna hade nämligen bjudit in mig till China-middagen med brudarna! Inte vilka brudar som helst, nej nej, det var så klart Jenny, Johanna, Angelica, Linda och Therese (Angelin). Det bästa sällskapet och den bästa maten, verkligen! Jag och Johanna drack coca-cola och det gick fint! Det blev en mycket trevlig kväll med brudarna, tack så mycket, måste göras om! :) <3

Idag är det första advent, redan! När vi vaknade imorse gjorde vi oss i ordning och drog hem till Råbroviken för brunch med Jonny och Anette! Riktig julmats-frunch (frukost/brunch/lunch) gott. Synd bara att man tydligen inte får äta det enda goda på julbordet när man är på tjocken. Det är tydligen farligt att äta rökt lax, kul. Det är typ det som jag tycker är det bästa, men nu kan jag ju inte äta det så det fick bli det näst godaste - Julskinka-macka! Efter bruchen åkte vi till TBJ för julskyltning! vi var även fram till byn och kika men det va inte mycket att se, vi va bara in på Marita's och handlade lite, sen drog vi in till stan! träffade på Amanda och hennes polare som åkte med oss in till Ludvika. Vi shoppade lite julklappar, en till Johanna och en till pappa, nu är det bara fem kvar.

Nu på kvällskvisten hade vi besök av mamma, pappa, Amanda, Jonny och Anette på lite eftermiddagskaffe! Sen har vi nyss varit fram och hyrt lite film samt varit vid Kurt och Lena och ätit lite varma mackor, gott. Nu inväntar vi bara Johanna som ska komma och skåda den enorma nya soffan! :) Sen blir det filmmys för heeeela slanten! Vi hörs imorgon! Peace.

Kaffedrickande & barnfilmstittande

Mamma, Pappa och lillasyster Amanda har precis varit här och fikat! Dom hade köpt med sig bullar och pepparkakor. Innan det hände det en hel del här hemma! Både tavlor och hyllor kom upp på väggen, det blev super bra. Sen har vi lagat lite middag också! Jag gjorde kyckling och currysås, det blev faktiskt supergott! tyckte jag i alla fall och André säger att det va gott, men han är ju så snäll så han kanske ljuger lite :D haha. han är så snäll så han till och med diskade och fixade i köket efter maten, min man är bäst!

Nu ska vi dricka ytterligare en kopp kaffe och titta på Peter Pan, haha! Johanna säger att vi är som två pensionärer, det tycker inte jag! haha :D bara för att vi tycker om att dricka lite kaffe på kvällskvisten! ;) Det har blivit lite mycket kaffe idag dock, det är inte okej.

Nu måste jag titta på filmen! God natt, hörs imorgon! Peace.

Svettig.se

Nu känner jag bara för att gå ut på balkongen och ställa mig på det iskalla betonggolvet. Jag känner hur mina fötter är helt svällda och varma och hela jag svettas. Nu har jag i alla fall diskat, dammat och damsugit! Sen har jag satt upp gardiner i sovrummet, jag tål inte att inte ha gardiner!! Jag har även lagt kyckligen i kokande vatten! Idag ska vi ta mig fan ha kyckling och ris, Lena style! Fan va smarrigt. Jag tycker om att laga mat när det tar sin lilla tid, för då behöver man inte göra så mycket, haha. André har kommit hem nu och började arbeta direkt, stackarn! Nu håller han på att byta bänkskivor i köket och ska väl efter det fixa bordet i köket! Han är så händig och duktig min man och bra blir det också! :) Skönt att det går frammåt nu.. Bara garderoben (the walk in) kvar snart, kanske det viktigaste av allt, men det kommer! Bara allt är klart innan jul!

Nu törstar jag efter vatten! Hörs, Peace!

Torsdagen den 25 november 2010

God förmiddag! Världens bästa Mathilda har precis varit här på en kopp kaffe och en stor hink med skvaller och tjål om allt verkligen! Det va så himla trevligt att träffa henne igen och få lite uppdateringar om livet! Det är det här jag menar med att bo lite mer centralt av ingenstans, man kan träffa folk och få besök utan att dom ska behöva åka hundra mil. Det känns så himla bra med allt folk runt om kring! :)

Imorse var jag väldigt konstig måste jag säga. Jag brukar ju alltid vakna när Andrés klocka ringer 100 gånger på morgonen, höra när han går upp och går på toa och borstar och allt. Men imorse vaknade jag av att han stog brevid mig och tittade på mig, helt redo att åka till jobbet. Så som vanligt när han åkt så känner jag ju ett måste att titta på Vakna! med the voice, men imorse blev jag lite besviken faktiskt! Det va inte alls lika bra som det brukar, så jag släpade tillbaka täcket till sängen och la mig igen! Mathilda ringde och sa att hon tänkte komma idag, sen somnade jag och vaknade halv elva. Tur va väl det för Mattis dök upp efter en halvtimme!

Mamma ringde nyss och frågade om jag ville ha lunch klockan två. Vem tackar nej till att slippa laga mat till sig själv? Ingen kan göra det. kul är det inte att laga mat! Det är bara roligt att laga mat till älsklingen när han är trött efter jobbet, då känner jag mig som en riktig hemmafru, haha. Så jag ska alltså till morsan om typ en timme då! Jag känner att magen kurrar lite nu, men det kanske beror på nått annat..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag fyller Jessica Östlund år! På högstadiet brukade vi alltid ha Fysikprov just på hennes födelsedag! Stackarn! Haha Grattis Pullan, hoppas din dag blir helt fantastisk :) Puss på dig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag smörja mitt vinter-torra face. Peace.

Besök is the shit!

Vi är nog inte som vanligt folk i våran ålder, jag och André. Nu är det midnatt och vi har precis tittat på Ice Age 2 och nu dricker vi kaffe! Vi ska väl strax sova var det tänkt iaf..

Idag har det varit mycket besökande i alla dess slag. Först va jag hemma vid mamma och fick mig en bit mat, pyttipanna! Det är bra att ha morsan som granne ;) Sen när jag kom till bara till min mobil som blev kvar hemma så hade jag två missade samtal av Emmelie Eriksson samt Marie Eriksson! Då ville dom gära bjuda på fika, så jag gick dit! Emmelie va i full gång att bara smörgåstårta till sin mormor som fyller år! Och Marie och Alexander hade bakat pepparkakor som jag så trevligt blev bjuden på tillsammans med en svalkande julmust! Det är alltså inte helt fel att kusinen som granne heller! Haha. Vi tjålade en massa och sen gick jag hem. André var tvungen att åka och skotta snö i Råbroa eftersom päronen är i Västerås och shoppas julklappar, så jag blev själv. Men då passande som det var skickade Ankers ett sms och frågade om vi bjöd på kaffe och det kunde jag väl göra! Så hon kom hit och tjålade en massa skit.. Sen kom André hem och vi lagade lite middag. Efter en stund kom Johanna på besök! Hon ville se gardinerna hon med (fattar inte varför alla vill titta på mina gardiner?) Så besökande på besökande alltså! Trevligt.

Nu ska jag dricka mitt kaffe så vi kan gå och lägga oss nån gång! Peace.

Bläää!

Idag känner jag mig inte alls bra! Jag har ont i hela huvudet och jag orkar verkligen inte resa mig ur soffan! Jag har varit vaken sen André åkte. Egentligen tänkte jag ligga kvar i sängen men Vakna! med the voice är som en drog och lockade mig och duntäcket till TV:n. Mellan alla program jag sett under förmiddagen har jag stoppat i mig en stor skål med Flingor och mjölk, två bananer och en mandarin! Jag försöker äta lite hela tiden för att bli piggare, men ack så värdelöst det känns! Funderar på ett varmt bad kanske, känner inte alls för att röra mig. Men helst av allt skulle jag väl ha plockat lite ur alla kartonger, men jag pallar inte. Dom syns ju iaf inte! Kanske borde ta en promenad eller nått, men det känns inte heller speciellt lockande i detta nedra kalla yrväder. Alla dagar kan kanske inte vara bra dagar.

Igår kväll skrev jag i sista inlägget att jag och André skulle titta på film! Först tittade vi på Desperate och efter det råkade vi titta på Bartenderskolan! När det va slut kom vi på att vi skulle titta på film. Men då kom vi även på att vi inte har nån DVD. Det va ju bra.. så vi satt bara och stirrade på varandra. Sen tänkte vi titta på datorn med det funkade inte! KUL. Så vi har fortfarande inte sett filmen.. Det kanske skulle vara bra att packa upp? ingen brådis här inte! :P

Duscha! Skönt. Peace.

Ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag..

Nu är vi hemma igen efter en livfull och galen eftermiddag hemma vid Johanna! Jenny, Linda, Daniel, Cornelia och Celine kom dit och hälsade på! André kom vid fyra när han slutade och Amanda dök också upp efter ett tag. Så det va alltså full fart hemma i Johanna's pyttelilla lägenhet denna dag! Cornelia och Celine var helt galna, eller ja.. Cornelia och André va helt galna och Celine va mest överallt och ville utfoska alla Johanna's fina saker! Pippi på rymmen gick i bakrunden samtidigt som Daniel spelade gura och André och Cornelia sprang runt runt. Stackars Johannas grannar! Haha. Det va i alla fall jätte trevligt att träffa dom igen, det sker allt för sällan.

Nu har vi precis ätit, pasta och köttfässås. André var nyss fram till Shell en snabbis och köpte micropop och Daimchoklad! Han hyrde även en rulle, Not Forgotten hette den! inte sett, hoppas den är bra! Jag är trött på kassa filmer! Så ikväll ska vi alltså ha filmmys med grillkryddade popcorn och tända ljus! <3 men först blir det lite tv, desperados är ju idag! måste jag se.

Men nu ska jag kramas. Peace.

Tjabba Tjåla Tjing!

Nu sitter jag här i lyan och dunkar MTV för fullt. Har precis diskat och haft lite besök av mamma! Hon ville så gärna se garninerna så hon kom upp en sväng! Idag hade ju jag tänkt hinna en massa saker men imorse var jag hemskt trött! Men jag pallrade mig upp med täcket i högsta hugg efter André åkt till jobbet, placerade mig mysigt i soffan och slog på vakna! med the voice, såklart! :) Jag hann inte titta på hela dock innan jag somnade! Det är för att dom har så mycket reklam hela tiden nu, det hade dom inte förut, då hade dom bara reklam en enda gång! Men nu i pauserna tycker jag att jag kan blunda lite, men ack så somnade jag till! Vaknade igen alldeles för sent och nu är jag helt slut! Så jag orkar ingenting. Jag får göra det ikväll i stället, har i alla fall diskat som sagt! Det va det viktigaste.

Tack alla läsare (släktingar, haha) för alla fina kommentarer! Det ett flertal (2) som ville veta vilket datum som blev satt igår på Ultraljudet och jag kom på att det kanske jag skulle ha skrivit! Jag blev framflyttad en dag! :D Haha, så dom hade alltså varit duktiga på att gissa i Ludvika! Datumet nu är den 21 April :) Jag gillar att det blir i April faktiskt, jag älskar våren!

Nu ringde precis Johanna och jag ska dit på besök! Måste ringa min papput och fråga om han kan skjutsa dit mej. Jenny, Linda, Daniel, Cornelia och Celine ska också dit! Jag missar aldrig ett tillfälle att träffa dom sötnötterna!  inte frivilligt iaf! Haha. Jag återkommer tonight! Nu måste jag fixa mig! Puss. Peace.

Pojke eller flicka? DET är frågan.

God kväll! Tänka sig, nu har jag inte bloggat på två hela dagar! Men lägenhetsfix har faktiskt varit prio ett denna helg! Igår hade vi fullt upp med att shoppa lite saker som vi inte hittade på IKEA och bygga ihop de möbler vi faktiskt hittade på Sveriges största och bästa möbelvaruhus! Vi hade även äran att få finbesök av Viktor, Amanda och Hector! Dom kom på lite kvällsfika och vi fick äntligen träffa sötsnöret Hector! Han var helt underbar verkligen, det är så sjukt att dom faktiskt är så där små! Han grät till och med gulligt, han va liksom lite hes på nått vis! Gulleplutt! Det va i alla fall jätte trevligt att dom kom, ni är välkomna åter! :)

Idag har vi varit till Falun på Ultraljudsundersökning! Allt såg mycket bra ut och jag har ett friskt och aktivt barn i magen. Vi hade ju sagt att vi kanske skulle ta reda på vilket kön bebisen har och när vi kom dit så var vi inte riktigt säkra på hur vi skulle göra. Men när jag låg där på sängen, helt kladdig och kletig, så frågade jag barnmorskan om hon hade möjlighet att se va det var för kön. Snäll som hon var så var hon villig att göra ett försök, men först fick jag gå och kissa för blåsan var lite full och bebisen låg helt weird. När jag kom tillbaka gjode vi ett nytt försök men utan framgång, så vi vet alltså fortfarande inte om det blir en pojke eller flicka. Först blev jag lite besviken, men nu känns det faktiskt rätt bra att inte veta. Det spelar ju liksom inte roll vad det är.

Efter undersökningen så åkte vi till Mio och handlade lite, sen åkte vi till Kupolen för att äta världens godaste sallad! Fan va god den är, Seafood sallad på [Kompis] eller va det nu heter. Vi shoppade lite på Kuckelikana vilket måste vara den roligare inredningsbutiken ever. Jag hann även in på Ur&Penn en snabbis och införskaffade mig två par nya örhängen! :D Jag får en läskigt lycklig känsla i kroppen av att köpa nya örhängen! Ett par svarta Peace-tecken i plast, as snygga! Och ett par ganska breda silver/svarta ringar med typ runda nitar på, även dom skit snygga. Jag älskar smycken!!! Sen orkade vi inte shoppa mer, så vi åkte hem mot berget. Va in på TBJ för lite shopping och sen Konsum för kylskåpsfyllnad.

Nu på kvällen har André, efter mycke tjat, satt upp gardinstängerna, tack älskling! Själv har jag strukigt alla dukar och gardiner och plaserat de där det ska vara. Vi var nere vid Mor och Far för ett tag sen och fick oss lite fika, som lillsyrran fixat! Nya grejen, micro-kladdkaka! gott vare!

Nu sitter vi här, jag och älsklingen, och tittar på Svenska Hollywoodfruar! Jag trivs skit bra i nya lyan, verkligen! Nu börjar det bli lite orning också! Känns jävligt bra faktiskt. Men jag trivs där min André finns, så är det. Nu blir det lite nässpraystortyr, känner att jag inte får tillräckligt med syre här. Hörs! Peace! <3

Västerås eller Örebro? det är frågan.

Har precis fräshat upp mig lite inför resan till IKEA idag. André slutar om en timme och då ska alltså han, jag och Jenny åka antingen till Örebro eller Västerås! Själv anser jag ju inte att det är någon vidare skillnad mellan de båda förslagen, men André, Camilla och Ank tycker att Västerås är bäst, men Jenny, pappa och mamma tycker Örebro! Så vi får väl se, själv är jag väldigt neutral i frågan känner jag. Är det nån skillnad? Nej. Men Anette hade tydligen ringt till André idag och berättat att vägen till Västerås var en aning halkig, så det kanske blir Örebro då! Vi va ju till Västerås sist. Anette och Jonny är ju då på väg mot Stockholm denna vintriga dag, dom ska på kryssning. Kul.

I natt har vi som sagt sovit första natten i lägenheten, bland kartonger och nakna väggar! Men men, idag ska det allt bli ändring på det! Eller ja, kanske imorgon. Men det under helgen ska det nog bli ganska klart, det är bara lite hyllor i stora garderoben som fattas! Det är ju dock mest kläder vi har i alla lådor så det kommer väl stå tills garderroben är klar. Det är mycket att göra innan en lägenhet är ett hem.

Nu ska jag strax springa upp till lägenheten igen och tortera mig med lite nässpray så jag slipper vara täppt hela dagen lång, André lär väl upp dit när han kommer och byta om, så slipper har åka överallt i jobbarkläder! Haha.

Uppdaterar kanske från mobilen senare! Jag har ju liksom inget internet i lägenheten tyvärr, så det får väl bli ett sånt där fin fint mobilinlägg. Blev kortare än jag trodde såg jag, haha! Men men.. vi hörs i alla fall sen! Peace :*

Mobilinlägg, från nya lya'..

Ja, jag bloggar nu från mobilen! Så det får bli ett illa kort inlägg ikväll! Jag tänkte bara upplysa er om att jag nu sitter - tillsammans med mitt hjärta - i nya lyan! Vi sitter här bland flyttkartongerna, men TV:n på två stolar (i brist på tvbänk) och äter chips! André har knäppt sig en bira och själv dricker jag tomtecola, alltså julmust! Vi har iaf fått igång på nya tv:n, vi tittar på Masjävlar på ettan! :) Haha Nu dör mitt batteri snart! Så jag tror att jag ska ge mig nu, men jag skriver ett riktigt inlägg imorgon! God natt, peace :) <3

RSS 2.0