"SOA och Tacos - kan det bli bättre?"

Ensamma igen. Viktor, Amanda och Hector har precis åkt hem. Dom har varit här och tittat på Idol och busat! Det är så kul nu när Hector typ kan gå! Han stapplar runt och skrattar, men tillslut kastar han sig framåt, livsfarligt! Men han är ju så söt :)
Alice sover sött i sin säng efter mycket gnäll och många vattningar till sömns. Det känns tungt att veta att man snart lär väcka henne för lite kvällsmat. Jag ska ställa mig och fixa lite tacos och André ska nu brassa ner till Hemmakväll och köpa sista boxen av Sons of Anarchy! Wiho!

Lite sent för mat men så där är det när man har fullt upp om kvällarna! Peace.


"Aj aj aj"

Fan va ont det gör i mitt stackars finger, det är liksom mitt på leden där fingret gärna böjer sig. Jag känner mig spyfärdig så fort jag ser det äckliga såret! Fy fan.

Nu är jag hemma i alla fall. Har haft en trevlig dag med Amanda och Hecke. Men dom kommer hit senare för lite Idoltittande. Det ska bli trevligt :)
André och Jonny åkte nyss till TBJ för att hämta nått som fattades till handfatet! Så förhoppningsvis blir det klart idag :) det kommer bli så fint så! Hoppas jag i alla fall, haha.

Nu blev det tyst i sovrummet, jag tror allt att Sprallan sover! Ska gå in och kika. Peace!


"Fika + Svampbob @ Amandas!"

Tjo. Inatt har Alice sovit helt själv i sin spjälsäng för första gången! Det var lite konstigt att ha henne i fotändan och inte bredvid mig men det gick hur bra som helst. Hon låg bara och tjålade med barbapapafigurerna ovanför hennes lilla huvud när vi vaknade! Har hon nånsin varit omöjlig den damen? Nej! Men det kanske kommer.

Nu är jag hemma vid Amanda och Hector. Pappa skjutsade hit oss vid halv tolv. Vid typ halv ett gick vi till MM och handlade, sen gick vi tillbaka och lagade sallad. Nu ligger vi här i soffan, mätta och eländiga med bordet fullt i fikabröd, som vanligt. Barnen sover så nu ska vi titta på en Svampbob-film, haha.

Idag skar jag mig i fingret så jag höll på å svimma, seriöst. Jag skulle plocka ur diskmaskinen, så satt det en kniv i bestickstället som kördes rätt in i fingret, djupt! Så nu har jag vrålont. Men nu har Amandas mamma plåstrat om mig så nu ska det nog bli fint! ;)

Nej, fika + Svampbob. Peace!


"mycket folk och mycket liv!"

Hallå! Idag har mamma varit här hela dagen och hjälpt mig att möblerat in Alice spjälsäng i vårat sovrum! Eller hon tog hand om Sprallan medans jag möblade. Sen har hon hjälpt mig att städa huset, det blev döbra. Vi var äve bort till Marina och tittade på valparna, så jävla söta.
Sen på kvällskvisten kom Jonny och Anette hit, Jonny och André försökte få in vårat nya handfat i badrummet men det var såklart svårare än väntat så det blev inte riktigt klart, så dom får fortsätta imorgon! Pappa och Amanda var också hit och hälsade på och hämtade mamma.
Sen vid 8 kom Amanda, Viktor, Hector, Totto, Sussie och Thindra hit och käkade lite pizza och tittade på Idol. Tack för titten bästa familjerna!

Nu är vi själva kvar, sällskapet har åkt hem, jag och andré tittar på Efterlyst och Alice sover i spjälisen. Nu då? Det är för tyst och lugnt, jag älskar när det är mycket folk och mycket liv. Kanske får bli en film och sen får vi försöka sova. Imorgon ska jag och Alice hem till Amanda och Hector och leka :) det är ju alltid lika trevligt.

Hörs imorgon! Peace!


"Men äntligen!"

Hej käraste bloggläsare. Jag vet jag vet, nu har jag legat på latsidan med den här förbannade bloggen! Men jag ska från och med nu bättra mig. Idag var det en hel månad sen jag lyckades knåpa ihop ett inlägg, det är katastrofalt, ja vet. Men nu är jag tillbaka! Och förhoppningsvis kommer jag blogga på nu när blogg.se ÄNTLIGEN har fått tummen ur röven och gjort en iPhone applikation! Halle-freaking-lujah. Så nu kan jag blogga vart jag än är och behöver inte slå igång datorn för att uppdatera er läsare vad jag och Sprallan gör om dagarna!

Att bero på Alice så fyller hon 5 månader idag! Grattis till mammas bästa bebis <3 det har vi firat med en heldag på Kupolen med Svärmor/farmor Anette. Jag handlade lite till mig själv och så shoppade vi lite åt Alice såklart. Mest behövligheter som spylappar och pyjamaser, men det blev lite annat också ;) I love shopping! Alice var jätte duktig hela dagen och låg så fint i sin vagn och tittade på alla människor och grejor som passerade henne.
Vid 8 tiden kom vi hem och fick då slänga oss framför tv:n för lite Idol. André kom strax efter oss, han har hjälp en vän med lite golvläggning. Sen dess har vi setat här i soffhörnen och glott, Alice sover och det börjar bli dags för oss att sova vi med! Men vi hörs imorgon, hedersord. peace <3


RSS 2.0