Bus OCH godis!

Sitter i soffan och tittar på en Repris Projekt Runway. har precis duschat och käkat frulle! ja jag vet att klockan är ett, men what the fuck. Våran helg-väckarklocka jobbar idag så vi fick sova lite :)

Igår va jag ju vid Jenny och gjorde klart Halloween kostymen (den blev grym!). Som jag meddelade igår så kom ju Johan över på en kaffe och berättade att han inte hade fixat nån kostym än. Så i ren panik tvingade han Jenny att sy en kostym till honom, och när hon ändå var igång så köpte vi tyg till en dräkt till André också. Så hon har nog setat uppe hela natten om jag känner henne rätt! Stackarn. Efter besöket vid Jenny åkte jag till lägenheten där älsklingen grejade en massa, han är så duktig. Vi åkte hem och bytte om, sen åkte vi fram till Stopet med Jonny, Anette, Christian, Emelie och Thilde (aka Ting) och åt middag :) Det va trevligt, Ting va lika vild som vanligt :) Sen åkte vi hem och tittade på slutet av Idol.

Idag ska vi åka till lägenheten och fixa lite, sen är det ju faktiskt den omtalade Halloween festen vid H&J ikväll! Det kommer as mycke folk och jag hoppas verkligen att alla är utklädda! Annars är dom inte välkomna. Men det skulle tydligen bli en hel del människor och jag är väl den enda som kommer vara nykter.. och kanske Johanna. men det är hon ju jämt! jag ska iaf vara fotografen för kvällen, bilderna kommer förhoppningsvis ut här sen! :)

Nu måste jag hinna fixa lite innan vi ska åka! PEACE!


Fullt ös medvetslös.

Nu blev det ett litet uppehåll i skrivandet ett par dar och många trodde nog att det va över för alltid! Men ack, jag lever och är nu tillbaka! :) Jag har bara varit lite upptagen, mitt uppe i lägenhetsstädning och kostym-bygge inför Halloween party imorgon! :) Allt började med att vi i onsdags kväll var till lillplutten Amandas skola och åt middag som eleverna hade lagat, gott vare. Men synd bara att vi var i SMB, vågade knappt lämna väskan i bilen.. man vet ju aldrig. Haha. Det blev lite sent och så hann jag inte skriva nå den dagen. Sen var det Tosdag, då åkte jag med Anette fram när hon började jobba klockan nio på morgonen och fixde lite städgrejer, sen åkte jag till lägenheten och började städa. Jag förstår inte hur dom som bott där tidigare har tänkt, om dom tänkt över huvud taget! För fy fan hur det ser ut överallt, det är ju så man skäms! Och inte fan kan dom städa heller, usch! Nej, riktigt vidrigt faktiskt.

Senare på eftermiddagen igår kom Jenny och hämta mig och så åkte vi till Dollar för lite inhandling att kostym grejer. Sen började bygget. Ja, man måste nog kalla det bygge faktiskt! För vi har liksom inte sytt ett så, mest klippt poch klistrat! Eller snarare tejpat! I'm in loooove with dubbelhäftande tejp! Även denna kväll blev lite sen och jag han inte alls med att skriva. Och nu är jag här igen, hemma vid Jenny alltså! sitter här med datorn i knät och väntar på henne faktiskt. Även om inte hon äger en häst, så har hon tydligen hästar att ge vatten och mat. Men snart är hon tillbaka och då fortsätter byggandet! Fan va bra det blir alltså! :) Jag kommer lätt ha den bästa kostymen. Jag tycker att om man inte ska vara ful och läskig, så ska man vara ful och rolig. Gillar inte det här när typ brudar ska vara en sak + sexig! jag fattar inte det. Typ: - Jag ska vara häxa...en sexig häxa! WHAT?? det finns inte ens! Eller: - Jag ska vara en tomte.. En sexig tomte! NEEEEEJ!!!! usch. fjantigt.

Nej, nu kom Johan Larsson på besök för en kopp kaffe. PEACE! 


Peace.

Mätt som aldrig förr tror jag. När André kom hem efter jobbet hade han med sig en hög flyttkartonger. Jag tror inte att jag har fattat att vi ska flytta. Sen åkte vi in till Ludvika och va in på Möblera och tittade på en soffa. Jag tror att efter en hel del diskutioner fram och tillbaka om vilken som är bäst så kom överrens om en faktiskt. Men den kommer två veckor före jul, så då lär vi ha den lilla som vi redan har tills dess. Men det går väl!
Efter Möblera så var vi till Elgiganten och kollade lite och åkte där i från med en ny tv. Anette ville ha Andrés gamla så vi ju tvugna.

När shoppingen var klar åkte vi och hämtade Kinamat, därav mättheten. Nyss ringde tjejen som vi ska köpa lägenheten av och meddelade att hon och André ska skriva kontrakt imorgon :) Så då får han nyckeln! Wiho. Då kanske jag ska börja packa lite grejer imorgon. Eller så kanske jag ska åka och leka med Sofia, det va ett tag sen jag träffade henne nu igen. Jag vill så gärna se hur hon bor :)
Imorgon kväll ska vi iaf till Smedjebacken (juck..) och käka finmiddag på Pluttens skola! Hela tjocka familjen ska så klart med, alla utom stackars Johanna som var tvungen att jobba.. Synd för henne då! ja..

Nu blir det snart Desperados, wiho! love it. PEACE!


Vakna!

Ren efter en stekvarm dusch. Igår skrev jag och uppmanade mig själv att gå upp samtidigt som André. Men han väckte mig lite tidigt och ville mysa och sen somnade han igen. Så som vanligt blev det svårt för mig att somna om! Men jag lyckades väl göra det och när klockan ringde så var jag lite sömnigare än vanligt. Men strax efter André åkt så vaknade jag till och kom på att jag skulle gå upp, så jag satt på Tv:n - Vakna med the Voice! I love it. Dom är så festliga att titta på. Men jag va lite trött så jag kunde inte riktigt Vakna med the Voice. Så jag somnade om. Vaknade typ tolv. Och nu har jag enbart hunnit duscha och ätit lite. Nu sitter jag och tittar på Ellen Show. Det va nyss en väldigt söt pojke med som dansade HipHop, Tanner Edwards hette han och var 6 år gammal. Kung. Titta och njut!

 

PEACE.


Tv:n gör mig lite sällskap

God kväll gott folk! Sitter i soffan tillsammans med André och Anette och tittar på Lite Sällskap :) super kul. Vi tittade nyss på Svenska Hollywoodfruar, vilket kan vara det bästa programmet ever! Maria Montazami är världens roligaste kvinna! I just love her. I detta avsnitt fick man se när Maria var i Sverige och pratade i Radio P4 tror jag att det var. Och till min stora förvåning fick jag se att det var min föredetta Medie-lärare Johanna Ravhed som var programledare! Om jag inte missminner mig så var det i typ Mediekommunikation (kanske Mediekunskap?) när jag gick i Mp1b.. Coolt tyckte jag, visste inte att hon var radiopratare nu för tiden! Kul att se henne igen, hon va typ bästa läraren under dom tre åren.. förutom Thore så klart!

André har nu lämnat oss och gått in i sovrummet, har ingen aning om varför. Karln kanske behöver lite alone time, va vet jag. Jag tror inte att han ville titta på Lite Sällskap. Vilket är konstigt, för det är as kul. Eller snarare en som är med - Nina - är as kul! I kvällens avsnitt så inviger hon sin lilla organistation KPR - Kvinnor för porrfria relationer. Det säger väl allt om damen! haha

Jag funderar på att gå upp när André åker till jobbet imorgon, det skulle vara skönt att få färdigt lite grejer. Annars sover jag typ till tolv och då har jag i princip fyra timmar till André kommer. Dessutom tror jag att jag och André ska åka och titta på en soffa imorgon när han kommer hem! Så då vill jag hinna med lite före. men nu lär jag titta på det här och sen ska jag väl göra André lite sällskap ;) haa

Nina (lite sällskap) och Maria Motazami (Svenska Hollywoodfruar)

En liten likhet finns det kanske?

 

PEACE.


glass-till-frulle-rulle!

sitter och kikar runt lite på datorn efter en halloween-kostym till André, men jag hittar inget tillräckligt bra. I alla fall inte lika klockren som min outfit, för det går nog inte. Jag och Jenny jag hittat den perfekta kostymen för mig och hon ska hjälpa mig fixa den någon dag denna vecka. För den omtalade halloween festen kommer äga rum på lördag. Det kommer bli dö kul, jag dricker enbart cola och står för fotograferingen under kvällen, but that´s okey! :)

Nu sitter jag i soffan och bytte nyss kanal och av någon konstig anledning så satte jag på ettan, och fick mig en trevlig överraskning! Haha Det är S.O.S - En segelsällskapsresa på tv:n! En typisk hemma-vid-farmor-och-äter-glass-till-frulle-rulle! Nostalgi.. Där var det sällskapsresan och Lilla Fridolf som man tittade på om och om igen.

Nästa vecka får vi förhoppningsvis nyckeln till lägenheten så vi kan börja greja. Kanske inte har nämnt det? att vi har "köpt" en lägenhet på kyrkbacken i stället för öraberget. Den va billigare och finare så vi slog till, trots att jag blir granne med mor och far. Men men.. ("köpt" - vi ska bara skriva kontrakt och betala)
Jag och baby var på IKEA igår och skulle bara "titta lite", men det slutade med att vi shoppade lite iaf. Sånt som vi fick plats med i bilen! haha. Mest köks grejer, typ tallrikar och glas och sånt.. Det va trevligt med en hel dags utflykt med min käraste iaf :)

Nu ska jag greja lite, André kommer väl om drykt en timme :) kanske ska göra nått kul..

PEACE ,

Traped in my bed.

God dag. Eller egentligen är den inte alls god, jag känner mig lite utav en zombie idag faktiskt. Jag har inte fått tillräckligt med sömn i natt för att faktiskt kunna kalla mig som en människa för tillfället. Jag låg vaken mellan 23 och typ 02 i natt innan jag somnade! Då hann jag kanske sova i 1-2 timmar innan min kära pojkvän väckte mig igen! Jag vet inte om han sover eller om han är vaken när han väcks mitt i nätterna. Vill han att jag ska vakna? eller vill han bara mysa lite så där klockan fyra på morgonkvisten? Det roliga är då att han väcker mig, jag blir pigg och han somnar efter tio minuter och låter som en ångvält. Ja, jag somnade väl efter kanske en timme av vridande och vändande och fick då sova nån timme. Sen bestämde han sig för att väcka mig igen! jag trodde jag skulle bli galen! Då ringer väckarklockan och han ska upp och jobba! Och då kanske man tror att jag ska få sova ut under dagen, ack nej! Till råga på allt så skulle två tjommar komma och installera en luftvärmepump just idag, klockan 10! Så jag fick sova typ två timmar och sen vaknade jag av att en av gubbarna står och hoppar på verandan utan för mitt fönster. Då kunder man ju inte precis somna om, så jag låg vaken i sängen och lyssnade på dom tills dom åkte klockan 3 på eftermiddagen. Gah! Hungrig som en varg och kissnödig som fan fick jag äntligen gå upp. Under hela tiden jag låg fången i rummet, kunde jag inte sluta tänka på alla smörgåsar jag skulle äta när jag blev fri. När detta äntligen skulle gå i uppfyllelse, upptäckte jag att smöret var slut. kul.

Vilken bra dag jag har haft idag. blä. ikväll är det grey's. alltid något! PEACE.

Wierd.. but lovely.

Hej allesammans! vad har hänt på gamla dar? såg precis att jag inte har bloggat på tre månader. Jag måste ha varit väldigt trött dom senaste tre månaderna, ovanligt trött faktiskt. Det måste liksom ha hänt något konstigt med min kropp som gör att jag vill sova sova sova. Undra va det kan vara.. kan det vara att det ligger en liten parvel inne i min mage? kan det ha något med det att göra? :) kanske. haha. Ja det är faktiskt sant, som alla andra i min släkt så är Madde också med barn. Va vid barnmorskan senast i går och gjorde ett ultraljud och fick bekräftat att jag nu är i ca 13+5 veckor. Det va en vild liten krabat som låg där inne och sparkade och ville ut, men det dröjer ett tag till innan han/hon får entra denna bisarra värld. Det var nog inte förns igår jag verkligen förstog att det faktiskt ligger en liten individ inne i min kropp. Helt galet, jag är glad.

Nu sitter jag här i Råbroa, i soffan under en filt, med tända ljus och gasolkaminen på. Allt för att försöka få upp värmen i kroppen igen, för här är det svinkallt må ni tro! En repris av Lyxfällan står och går i bakgrunden vilket får mig att panika efter ett arbete. Jag har arbetat med mitt CV hela dagen och planerat vilka arbeten som ska får detta CV. Det känns bra att ha en plan över vilka jobb jag ska söka, det hjälper även till med vad jag ska skriva i mitt CV. Men det är så fruktansvärt svårt. Men jag måste ha ett jobb typ nu. Med ett barn som kläcks i April och en eventuell flytt i januari så är varenda krona välbehövd. Men samtidigt som allt känns rätt tufft nu så känns det även spännande och väldigt bra. Allt kommer bli bra.

Nu börjar familjen Ericsson droppa in en efter en så nu är tystnaden över. Skönt. Jag gillar ljud. Jag antar att det kommer vara många som tycker att detta är opassande, men vem fan bryr sig. Dom behöver jag ju inte umgås med. Jag är bara så glad att både min och Andrés familj är så glada och positiva till allt, även att våra vänner är så positiva. Vi har ju dock inte berättat det för alla än, jag har bara sagt det till dom vänner som jag har träffat, jag känner inte att jag vill ringa runt. haha.

Nu ska jag finish my tea och totalt lus läsa blocket för möbler och annat skit man behöver när man ska flytta. Jag ska försöka börja blogga igen. I like it.

PEACE!

RSS 2.0