Nu när jag har tid..

Det blir inte mycket skrivande när det är Jul inte.. Men man får försöka kasta in ett inlägg när man hinner! Igår var det Juldagen, då var det mycket äta och väldigt mycket besökande! Först var vi hem till Gunvor och Kalle och åt julmiddag. Gunvors syster (Moster) Gulli var där med hennes man och deras dotter och hennes man, det var lite pirrigt att träffa alla släktingar för första gången men det gick bra. Jag försökte intala André att jag var lite blyg men det trodde han inte på.
Klockan fyra åkte Jag, André, Pappa, Johanna, Jenny och Amanda till farmor och gav henne lite julklappar! :) Sen åkte jag hem och började städa. Sen var klockan plötsligt kväll och då vankades det ff hemma vid min och André. FF betyder alltså inte det som ni tror (föräldrafritt) utan helt tvärt om, föräldrafest! Mamma, Pappa, Jonny och Anette kom hem till oss och drack lite innan Stopet. Jag och André var skjuts! När vi skjutsat dom så åkte vi till Jenny och fick även där agera skjuts til Stopet. Sen åkte vi hem till mamma och pappa och tittade på Tre Kronor och hängde med Zorro till vi skulle hämta föräldrarna. 

Idag har jag hängt vid mamma hela dagen, André och pappa är nämligen på det årliga Bandy-Derbyt idag, så jag leker med mamma. André ringde nyss och berättade att Gränges vann och dom skulle dricka vidare. Så dom skulle inte komma hem till middagen! Men jag tycker att det är bra att han är ute och roar sig, jag vill inte att han ska behöva sitta hemma med mig bara för att jag är på tjocken och inte kan dricka! 

Amanda, Jenny, Johanna och Mamma sitter i soffan och äter och tittar på Linas Kvällsbok som är på TV:n. Nerans pinig film måste jag säga! usch, jag kan inte titta, jag dör. Så då passade jag på att skriva lite. Nu ska även jag äta. Ha det gött i julefriden! Peace.   

God Jul!

Idag är dagen här som alla så länge har hysteriskt pratat om och jobbat för, nämligen Julafton. God jul på er gott folk. Nu sitter vi hemma vid mamma och pappa och tittar på Pippi på rymmen som är på fyran! Det är en sak som är så bra med julen, att det hela tiden går bra barnfilmer på TV:n.
Jag är dock inte piffad och klar än! Jag hoppas att tomten ska ge mig en fondation som inte är röd så jag har någonting att sminka mig med. Men idag får det nog bli lite av Jennys smink, det är alltså därför jag inte är klar än! Men ingen brådis, vi ska äta klockan två så jag hinner nog bli klar före. Sen blir det väl det gamla vanliga, Äta - Kalle Anka - julklappar! Sen ska klockan sex ska vi befinna oss hemma vid Jonny och Anette för att äta igen! Vi ska sova där i natt, annars blir det ett nedra åkande!

Nä, nu ska jag fira jul och det tycker jag att ni också ska göra. God Jul, Peace.

Uppesittarkväll, del 2.

Nu är det inte alls långt kvar till självaste julafton. Uppesittarkvällen börjar lida mot sitt slut, granen är klädd, maten uppäten och bingolotterna duttade! Och inte fan vann jag nått inte. Pappa trodde att han vann 25 Sverigelotter, sen satt han på sig glasögonen och upptäckte att det i själva verket var 2 lotter, inte 25. Men han vann åtminstone, det gjorde inte vi andra. Johanna har gått och lagt sig i väntan på tomtefar, hon ska upp och jobba stackarn! Pappa är nu ute med Zorro och vi ska nog alldeles strax gå hem till oss och sova. André är trött och på väg at bli sjuk tror han, det skulle vara typiskt. Killen är tydligen alltid sjuk runt juletid vilket verkar vara fallet även detta år då. Så det är kanske bra om vi får lite sömn innan den långa morgondagen som så trevligt väntar. Jag längtar att ge och få klappar, jag tycker dock att det nästan är roligare att ge än att få.. men det är rätt okej att få också.

Nä, vi hörs kanske imorgon då gott folk! Och då är det äntligen jul. Så god natt då kära släkt och vänner, vanliga läsare och fiender! God Jul på er, hälsa tomten! Peace.

Uppesittarkväll, del 1.

Hej alla glada! Nu sitter jag hemma vid min mamma och pappa och inväntar uppesittarkvällen! Ikväll ska vi käka lite tacos och spela bingolotto, vi ska även klä granen! Mamma vill inte ens ha en gran men hon förstår ju inte, man måste ju faktiskt ha en julgran, det vet ju alla människor. I förra inlägget skrev jag att jag skulle städa och göra marknadsnougat, det blev inge alls. Städningen orkade jag helt enkelt inte med, jag skulle ju bara dammsuga! Kan jag göra imorgon. Marknadsnougaten skiter jag helt enkelt i, jag pallar inte. Det slutade med att jag gick till mamma och hjälpte henne koka mer knäck. Klockan fyra kom André hem, då klädde vi våran julgran hemma. Den blev sådär måste jag säga, jag gillar inte äkta vara, jag har hellre plast faktiskt. Men men.. Nu är vi i alla fall här, vid min mor och far. Ikväll är det som sagt uppersittarkväll och imorgon är det julafton! Wooho. Jag gillar julen, verkligen. Jag är lite som ett barn, jag vill ha en klapp på morgonen och jag ska ta mig tusan se Kalle Anka. Men gällande den saken är det ingen som slår min pappa, man får inte ens gå på toa under Kalle. Då får man kissa före eller hålla sig. Det är viktigt!

Nu ska jag ta mig ett glas julmust och en knäck och vara lite social. Trevlig uppesittarkväll gott folk, lycka till med bingon! Peace.

Christmas is killing me..

God förmiddag! Julen är banne mig en stressig högtid som tar kol på dom flesta. Dessa två bloggfria dagar beror helt enkelt på ont om tid och verkligen ont om ork. I förrgår var jag och André till Borlänge igen och inhandlade dom sista julklapparna, nu tror jag att vi är klara faktiskt. Vi va en sväng till Falun också, jag bara älskar den staden! jag får nästan ont i hela kroppen när jag är där, jag älskar Falun. Vi va i alla fall in på Curb, André köpte en mössa och en tröja. Sen va vi som sagt till Kupolen, sen åkte vi hem.
Igår hann jag med väldigt mycket faktiskt. Jag, Johanna, Amanda och Pappa var först och främst till Ica och inhandlade saker till pepparkakshusbyggen, det blev lite överdrivet. Sen åkte vi hem till mig och började bygga. Vi hade fyra paket med pepparkakshus och det var endast ett som faktiskt var helt, självklart mitt!! :) Så jag lyckades få ihop ett fint litet hus medans Johanna och Amanda byggde varsitt vindskydd. hahahaah! Dom va så himla arga och förstöde hela julstämningen.. Det va väl inte mitt fel att mitt paket var helt! :D Det blev i alla fall väldigt fint. När huset och vindskydden var klara så var det dags för knäckbak vid mamma och en dag i tvättstugan! Mamma gjorde det mesta gällande knäcken, jag gjorde i alla fall strutarna till knäckklubborna! Jag hade ju fullt upp med tvätten. När André kom hem vid fyra så fikade vid mamma. Sen så gick vi hem och började sortera ur alla lådor ur våran walk in closet och lassade ner allt i källarn! Jag hände alla kläder och fick rätt bra ordning där inne! Nu är det fint som fan, inga lådor och inga väskor! I love it. Tack babe för att du orkade med mig.. Haha! Kläder hittades i lådor som André inte visste fanns, så där med växte tvätten. Så jag höll på att tvätta till 22.00! kutade fram och tillbaka typ 150 ggr. Men nu är det klart! :) Jag kan ju säga att jag sov väldigt gott inatt..

..Men inte imorse! Jag vaknade när André åkte och kunde sen inte somna om! Så jag och täcket förflyttade oss till soffan. Då var det en film på 3:an. As sorglig såklart, jag låg och grina som ett barn här i soffan! Jack Frost hette den. handlade om en familj, en pappa, en mamma och en son. Pappan sjöng i ett band och precis när familjen skulle åka iväg över julhelgen fick han ett viktigt gig och var tvungen att åka. Men efter halva vägen ångrade han sitt val och vände för att spendera helgen med sin familj. Då körde han av vägen i snöstormen och dog!! Ett år senare så förvandlades han till en levande snögubbe och fick förenas med sin son igen! GULLIGT. Den va helt okej. Inte super bra och inte super dålig, helt okej! Men nu sitter jag och tittar på Sjunde himlen. Ska snart sätta i gång med städningen och marknadesnougatbakning!

Ikväll ska jag och André klä julgranen som han så vackert stal igår. Sen blir det uppesittarkväll vid papsen! Jag, André, Amanda, Johanna och Jenny! Synd att mamma ska jobba :( Vi ska i alla fall spela bingolotto och klä granen där med :D Sen blir det nog en hel del gott och äta om jag känner min familj rätt ;) haha
Nä.. Städa var det ja! Hörs sen! Peace.

Shopping!

A men hoj! Jag är helt färdig. Sitter i soffan och tittar på Svenska Hollywoodfruar. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - Maria Montazami är den roligaste kvinnan i världen! Jag älskar henne, det finns ingenting roligare på TV:n just nu, så är det bara.

Idag har jag och Svärmor Anette varit på Kupolen hela jävla långa dagen! Vi åkte före tio i morse och kom hem typ fem! Jag har nu beställt en klapp till André som jag verkligen tror kommer bli bra! Jag hoppas det i alla fall och jag hoppas framförallt att den hinner komma innan julafton! Det blev även några klappar på Kupolen också. Jag ville även köpa något till mig själv och det gjorde jag också! En jätte fin skjorta på HM, men jag kunde inte ha den!! Jag är för fet! jag ville bara börja grina.. Nej, det är inte för att jag är gravid! Jag är även tjock, magen var inte problemet, det är mitt feta arsle som är det stora problemet. Jag hatar det här. Och inte kommer jag väl få lämna tillbaka den heller, den va på rea. Så jag får väl ha kvar skiten och försöka komma i den efter graviditeten! Det suger. Nej Jenny, du kan inte få låna den! Den ska hänga där och irritera mig tills jag kommer i den. Det vill säga om två år, kul.

Gud vilket humör va.. jaja! När jag kom hem från Kupolen så slog jag in dom nyköpta julklapparna och sen så gled jag ner i ett kokande hett bad. Det va så skönt att jag nästan somnade, men sen blev det nästan svettigt så jag tömde halva och fyllde på med isande kallt! Det så skönt! Nu har vi precis ätit och nu tittar på Pensionärsjävlar.
Jag är så trött att jag funderar på att sussa nu. Imorgon ska vi till Kupolen, jag och André! IGEN. Haha! Vi hörs, Peace.

Ps. Anette spottade en isbit i ansiktet på mig idag. Sen blev det kallt på rumpan. Ds.

Ska det vara så jävla svårt eller?

Tjenis! Mätt och belåten med pizza i magen. Eller nej förresten, jag är fan inte speciellt belåten egentligen. Jag menar, ska det va så jävla svårt att få den pizzan man har beställt eller? Har jag beställt en Bussola med pommes på så är det ta mig fan det jag vill ha också! Jag tog ju det för att få pommes, då ska dom fan inte glömma att lägga på pommes! Jag blev så förbannad att kebabsåsen råkade hamna på golvet, då blev jag ju ännu gladare! va fan liksom! Nu hade jag lugnat ner mig lite men det kom visst tillbaka, jag blir bara så trött!

Idag har vi i alla fall varit hemma vid mina kära svärföräldrar och hälsat på! Hanna, Johan och Ebba var också där! Ebba var dock lite förkyld så hon ville mest åka hem, stackars liten! Men det hindrade henne inte att vara lika bedårande och hysteriskt rolig för det! Hon råkade typ fastna i en stol och ropade: Hallå?? Kan man få lite hjälp här?? Haha. Jag och Anette tyckte som vanligt att det va svinkul. Hon är så underbar! :)
När dom hade åkt hem så tittade vi på Handboll, eller ja.. Anette försökte titta medans jag störde och tjålade hela tiden! Men dom förlorade i alla fall så då var det ju skit samma tycker jag.. Haha. Stackars Anette.

Imorgon ska Jag och Svärmor till Kupolen och shoppa loss. Jag har en del julklappar kvar, typ André och Jonny, så det känns som om det börjar bli dags att bli klar med julklapparna! Jävla hysteri. Kul att mamma säger att jag inte ska få några julklappar nästa år, då kommer alla mina klappar förvandlas till bebissaker till min knodd. Thanks alot, då va jag inte värd julklappar längre. Kul nästa år när Johanna, Jenny och Amanda öppnar alla sina fina klappar och jag sitter där och tittar på med tårar i ögonen, typiskt Johanna att tycka att det är roligt. Det tycker inte jag. Haha. Men men, som sagt.. Jag hoppas på att bli klar med shoppingen imorgon i alla fall, det börjar bli så uttjatat nu!

Om en kvart blir det en film på trean som vi ska se, "Baby mama" hette den! Den verkar kul, hoppas att det är det då. Filmen vi (eller jag, André sov) såg igår va i alla fall svinkass, "Death at a funeral" hetten den, titta inte på den! K-a-s-s!! Ha det fint. Peace.

Fjärde Advent

God förmiddag kära blogg! Sitter i soffan och tittar på nån film på trean, ganska kass men som vanligt är det ingenting annat på dumburken. Nu har jag diskat, gjort mig i ordning för dagen och ätit lite gröt! André har huvudvärk och ligger och vilar. Idag tror jag att vi ska ner till Råbroviken och fika lite och kanske till och med få med oss lite resterande grejor hem också! :) Men vi har varit ner dit varje advent, och eftersom det faktiskt redan är fjärde advent idag så kan vi ju inte bryta den nya traditionen! :) Haha.

Imorgon ska kanske jag och Anette åka till Kupolen! Jag måste verkligen köpa en julklapp till André, NU! Det är fan julafton på fredag. Tiden går så fort att man inte vet hur man ska hinna med allt. Jag kommer säkert få jobba hela veckan också så jag inte hinner med nånting! Typiskt om det blir just den här veckan före jul. Men jobba bör man ju..

Mina händer kliar så nu ska jag gå och smörja in dom torra små rackarna, ska kolla till min älskling också! Slå på fyran! Det är Ensam hemma 3, den bästa! Ha det bra. Trevlig Advent. Peace.

Stickelistick!

God eftermiddag! Hela förmiddagen gick åter igen ut på att sticka. Nu har jag börjat med någonting vitt som jag inte riktigt vet va det ska bli, antingen en sjal eller typ en babyfilt.. men det lutar åt sjal-hållet! Annars blir det en jävligt lång babyfilt. André kom hem klockan typ halv två. Vi funderade länge på vad vi skulle göra och vad vi skulle äta, vi gick ner till mamma och lånade mjölk, sen gick vi hem och jag kastade ihop en ungspannkaka lite snabbt när André duschade. Nu har vi ätit och precis skjutsat Amanda till nån polare på västra. Vi svängde in på Shell på vägen hem och hyrde en film och köpte lite snacks! Dom vi köpte igår - Ostringarna - var inte alls goda. Så idag köpte jag chips i stället, det går alltid hem! Så Inhandlade vi en Coca-Cola! Yippie, jag börjar bli trött på julmust! Och det är inte ens jul än, fy! Ikväll så blir det Narnia 2 klockan ca klockan 6 på typ femman tror jag, sen blir det Grinchen, men den kan vi ju inte titta på eftersom den är samtidigt som Robinson! Men vi kan ju låna den av Johanna sen! Väldigt bra julfilm! Sen blir det väl den hyrda filmen efter Robinson då kan jag tro.. Det är ju tydligen så våra helger ser ut nu för tiden! Men men.. saknar inte utelivet ett dugg. Men nog skulle det vara trevligt att hälsa på nån eller kanske få besök, äch!

Peace.


Amanda säger att jag är som en tant.. inte kul.


God morgon!

God morgon! André började jobbet klockan nio, då väckte han mig i vanlig ordning innan han åkte och då blev jag pigg, så i stället för att ligga kvar och bli trött igen, bestämde jag mig för att gå upp. Nu har jag hunnit duscha, diska och slagit in Ebba och Thildes julklappar, på ca en timme! Snabb! Jag har även hunnit röja lite så nu ser det okej ut här hemma igen.

Snön bara öser ner, det känns att det snart är jul! Dock har jag varken hunnit klart med allt pynt som ska upp eller bakat! jag hade ju planerat att göra ett ton med knäck innan julafton! Sen ska väl granen upp också. Det är mycket som göras innan det är jul, jag är ju inte klar med julklapparna heller! Det är liksom mindre än en vecka kvar. Men det ska nog ordna sig! :)

Jag vill åka till Kupolen idag!! Är det nån som vill med? :) Peace.

Mysse!

God kväll! Idag har jag inte haft tid för mitt bloggande, jag har nämligen återupplivat mitt gamla goda intresse för Quick-knitting! Så jag är alltså fast i stickningarnas fantastiska värld och har då inte haft tid med min andra hobby, bloggandet. Jag började sticka på min mössa vid typ tre och två timmar senare var jag visst klar! Då var det bara att fästa alla trådar och dra i hop den i toppen. Sedan började jag göra en stor boll som skulle pryda min fina lila mössa. Det tog också sin lilla tid såklart. André hade då kommit hem och vi hade gått ner till mamma där jag avslutade mössan. Den blev väldigt fin tycker jag! Nu planerar jag att göra en till likadan fast vit, kanske ska jag göra någon rand i någon fiffig färg, vi får se.. :) Sen ska jag nog göra en halsduk också! Men det tar ju sån fasansfullt lång tid. Jaja, här är i alla fall resultatet av min dag. Min fina lila mössa! Jag är så stolt! Haha.


Va tycks? är jag inte duktig? :D haha!


Nu sitter jag och älsklingen och tittar på försa Beck filmen - Lockpojken! Länge sen, Gunvald är så ung och stilig! Haha. Vi var ner och lånade av farsan, han har typ alla. Vi har köpt nått väldigt knepigt snacks, Sourcream Cheez ringz! Har ni hört va? Dom smakade sådär måste jag säga.. Men det är väl som med allt annat, äter man en så går resten ner rätt lätt. Nu ska jag hänga med lite i rullen, men jag återkommer imorgon! God natt. Peace.


Hej.

Hejsan svejsan. Sitter i soffan och pustar ut efter en städrunda i hemmet! Ska snart fixa ihop lite varma mackor och en varm choklad. Jag är som vanlig inte speciellt hungrig men nog ska jag få ner en och annan macka! :)

Idag har jag hängt vi mamma typ hela dagen! Jenny ringde vid ett tiden och tvingade ner mig dit till mamma på en kopp kaffe :) Det va ju trevligt med tanke på att jag inte ser henne så ofta nu förtiden! Hon är ju en så fruktansvärt upptagen kvinna. Det blev ett par koppar kaffe och så hittade jag på min Quick-knit-stickning! Så jag satte igång att sticka och sen kunde jag inte sluta. Så jag höll på i typ mer än tre timmar! Det är superkul. Men sen blev klockan sex och André kom hem från jobbet så då gick jag hem! Nu har jag som sagt städat och precis tittat på Robinson!

I gårdagens inlägg så skrev jag ju att jag börjar bli lite trött på att vänta på att dom skulle ringa ut mig på lite jobb. Efter jag hade skrivit så ringde jag till Johanna och planerade att jag skulle komma hem till henne denna dag och spela lite TV-spel. Jag piggnade till lite och kände mig lite bättre. När klockan var ca halv ett så ringde dom från Vikariepoolen och frågade om jag hade möjlighet att jobba på Björkås fritids mellan ett och fem! JA! Så jag fick ringa och avboka min speldag med Johanna och jobba i stället. Som tur var kom älsklingen hem och åt lunch och skjutsade mig sen till Björkås! Det va jätte trevligt och framför allt rätt kul att få träffa lite kids! Dom va jätte söta allihop! Fritids är ju det bästa, där sköter dom sig lite själva och får göra vad dom vill :) Så det va roligt. Så var det skönt att bara jobba mellan ett och fem också! Hoppas på fler jobb nu då..

Nu känner jag att det börjar bli dags för macka! Hörs, Peace.

God förmiddag!

God förmiddag gott folk! Sitter här hemma och gör ingenting, snorar lite som vanligt och har lite ont i magen! Men sånt får man väl lov att tänka bort antar jag, annars blir det tråkigt. Tack alla för julklappstipsen förresten, det va bra! Men jag vet fortfarande inte, jag kommer väl fixa det i sista sekunden antar jag! Men jag vill ju ge honom något fint! jaja.. vi får väl se hur det går!

Nu har jag i alla fall precis fått i mig lite frukost! André kommer halv ett och äter lunch! Men han ville inte ha lappskojs så han skulle käka resterna från igår :) Jag förstår inte, lappskojs som är så gött :)
Jobbsituationen är den samma. Men jag vet inte om jag har ångrat mig med den här dagisgrejen faktiskt, jag tycker att det är svindrygt att inte veta om dom tänker ringa eller inte. Jag vill ju helst inte sova när dom ringer för då vaknar jag garanterat inte. Så då måste jag ju gå upp tidigt och då är det ju drygt om dom inte ringer! Jag kanske skulle försöka hitta nått annat dom här kommande två månaderna. För längre än så jobbar man väl inte? Eller det kanske beror på vad man jobbar med iof.. äsch då! Dessutom är jag ju sjuk hela tiden nu, fram och tillbaka. Är det så bra att vara på dagis då? fan. jag är så velig..

Ska nog luta i kull mig i soffhörnet en stund, känner mig inte så kry! åh! Peace. (Piss)

hjälp!!!

Med mat och efterrätt plus lite till i magen så sitter jag nu nersjunken i soffhörnet! Det blev lite pasta carbonara med bacon till middag och glass till efterrätt! André har tillagat en liten julskinka också! Svin god, det gjorde han verkligen bra.. inte så där torr som folk gör, saftig och smarrig! Mmm.. Han är så duktig! Så en liten bit julskinka har också hittat till min mage. Äta äta äta..

Nu sitter jag här som sagt, i mitt sköna hörn och har nyss tittat på Desperate, det va as bra idag, lite läbbigt! Jag sitter nu och funderar över resterande julklappar! Det är alltså Jonny, Ebba och Thilde kvar och så självklart den svåraste av dom alla - min älskade pojkvän/fästman/sambo/dude André. Va köper man till världens bästa pojkvän som man vill ge allt, med en väldigt tajt budget? Jag önskar nu att jag va rik.. Men det är jag inte! Så jag får försöka mig på det ändå. Men alla är ju tydligen ute efter att förstöra för mig dessutom och går och köper det som jag har planerat att köpa, så André får fina presenter av alla andra.. men inte av sin flickvän! Det är ju kul. fan!!

Nej nu blev jag upprörd! Kanske ska ta mig ett glas glädjande julmust. Det är nog bäst. Peace.

(Ni får gärna ge förslag och hjälpa mig lite! Ändrar NU så att bara jag kan se kommentarerna! SNÄLLA HJÄLP MIG!)

Vintermys..

Nu sitter jag och tittar lite mer på Musikhjälpen! Jag älskar det, helt underbart program för en bra sak! Glöm nu för guds skull inte att bidra! Information om hur finns om du klickar här och i mitt förra inlägg!
Titta på Musikhjälpen på SVT2 klockan 19.00 ikväll, Daniel Adams-Ray ska uppträda i glasburen! <3


Stoppa barnhandeln, barn är inte till salu.


Storasyster Johanna har precis varit här och fått sin dagliga dos av mig och varm choklad! Jag tror minsann att hon är lite avis på våran kära Bosch kapselmaskin! Det tycker jag gott att hon ska vara :D Snygg är den också. Hade jag haft en kamera skulle jag lägga ut en bild på den när den står där och lyser, men det har jag inte. Jag är lite emot att lägga upp googlebilder om jag kan ta bilden själv.. det blir så opersonligt, så jag skiter hellre i det :) haha.

Ja, idag har jag inte gjort så jätte mycket faktiskt! Diskningen och städningen tog ju sin lilla tid så jag har inte hunnit med mer än så, jag har ju faktiskt tagit en massa pauser och tittat lite på TV. Men det är ett måste, jag blir helt slut på en gång! Haa. Men nu sitter jag mest och tänker på vad vi ska äta till middag ikväll, jag och älsklingen. Det får nog faktiskt bli lövbiff i gräddsås och ris tror jag, det är så himla smarrigt! Helst med lite ketchup på! :) Men då blir pappa arg och säger att jag förstör maten! Men jag tycker om det. Då tycker jag att om man har senap i maten eller låter tomaterna ligga framme och bli varma så förstör man verkligen maten! Så det så.

Nu ska jag tända lite ljus och dricka varm choklad. Mys! Peace.

RSS 2.0