Galenpannor på vift!

Hej svejs va! Gårdagen blev lyckad enligt min mening. Samling hemma vid födelsedagsbarnet (Mathilda) klockan fem för lite förkrök och lite piffning. Ida kom dock lite senare, men lagom till kvart i åtta så åkte vi in till Ludvika för lite mat i magen. Maten va som vanligt utsökt, Mathilda fick en födelsedagdrink ala china. Smakar banan-trocadero typ! Men rätt smarrig. Till drinken blev det så klart skönsång av mig och Ida. Jag klingade lite lätt i glaset och vi ställde oss upp och sjöng för'na! Det va hemskt trevligt. Med lite alkohol i kroppen så kan man tydligen äta saker som man vanligtvis inte ens tycker om märkte jag. friterad banan med glass kan vara det vidrigaste jag vet, men inte igår. fan va mätt jag blev, är typ fortfarande mätt. 
När klockan närmade sig tio så gick vi vidare till lobbyn för ytterligare något svalkande i strupen! Klockan elva dök syrran och Mallan upp på lobbyn för samma anledning som oss, strupe-svalkning såklart. Vi träffade gamla vänner, Stephanie och Jessica. Så vi slog oss ner med dom ett tag innan dansdags. Men när klockan närmade sig tolvsnåret så gick vi ner till underbar för att skaka lite rumpa. Vi betalade inte ett jota eftersom vi hade gjort en liten fuling tidigare, nämligen att vi va ner och lämnade in jackorna själva innan det öppnade. Smarta brudar!

Kvällen fortsatte med mycke dans och återträffar med gamla bekanta, det blev en helfestlig kväll med brudarna! Jag och Malin har förövrigt konstaterat att jag är förtjust i huvudbonader på krogen. Förut va det Jespers keps och igår Fredriks mysse! Me like. När lamporna tändes och musiken tystnade hämtade jag jackan och gick ut. Där stog väldens bästa boyfriend och väntade på att jag skulle åka hem! <3
 Tack brudar för igår, det lär göras om... typ idag! ;) haha

Mådde inte så bra imorse men det börjar ordna upp sig. Sitter nu hemma i Jennys lyxvilla medans hon och mallan fixar och trixar. Ska snart åka hem till mami och äta finmiddag så jag lär väl dra nu! Kom på att jag vill säga Grattis till Jesper Jeppe Peppe Söderlund som har fixat ett körkort! Jag blir så stolt :)

Hej svejs - PEACE! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0