När jag ändå är i gång..

..så slänger jag in ett till inlägg! Jag ska börja ta detta bloggande på allvar nu. Som när man var liten och förde detaljerad och daglig dagbok. Jag kom och tänka på det idag när jag pratade med min Lovely Sister Johanna i luren, hon berättade att hon hade varit nere i källarn och rotat och hittat ett fynd! Närmare bestämt en uråldrig dagbok! Hon läste några sidor för mig, det va skrattretande! Om att hon va kär i massa pojkar och hatade sina vänner! Haha. Själv har jag kastat bort alla bevis från min patetiska och sorgliga ungdom. Synd kan man tycka, men när jag flyttade till Falun för tre år sedan så hittade jag på dom och jag kan ju säga att det va ingen trevlig syn. Fick ju tammigfan skämmas ögonen ur sig! Pinsamt. Det vore ju dock rätt festligt att läsa allt som stog om André liksom. Vi har ju iprincip varit madly in love sen typ 2003, vore ju rätt kul att läsa alla vackra kärleksförklarigar idag. men men.. Jag är rätt glad att alla jobbiga bevis är totalt raderade. Om någon luffare hittade dom där dagböckerna i soporna fick dom sig ett gott och genuint asgarv iaf.

Nu ska jag krypa till kojs snart men jag vill bara berätta en fantastisk sak som jag upptäckte här om dagen. Jo, jag fick se att man tydligen kan titta på gamla Disneyfilmer på Youtube! Hela filmer med as bra kvalité. Filmer som jag inte sett på typ 10 år! Jag tittade till exempel på Skönheten och Odjuret, Ringaren i Notre Dame och Alicie i Underlandet här om dagen! Fan va bra dom är! Här kommer första klippet från den förstnämnde! Enjoy, Natti, PEACE!


Kommentarer
Postat av: André EriCsson

Åå så synd att du inte har dom kvar :) nästan lite sjukt att vi har vart kära i varandra i flera år och knappt pratat med varandra. och nu har ví det så bra tillsammans<3 synd bara att vi inte kom på det tidigare!!Älakar dig så <3 godnatt puss

2010-01-28 @ 23:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0