"I ♥ mammas mat!"

Hej svejs. Igår blev det inga inlägg, hade full upp med trevligt besök. På förmiddagen var Amanda, Viktor och Hector här på fika :) och på kvällskvisten kom dom tillbaka utan Heckis på ett glas vin :) det var supertrevligt!
idag har vi varit nere i Råbroviken på en kaffe, André skulle hämta nått och så. Sen åkte vi vidare hem till mamma och pappa där det bjöds på middag :) skit gott som alltid. Det bjöds även på efterrätt i form av jordgubbar, persikor och vaniljglass! Sviiiingott!!! Efter maten tittade vi lite på Lotta på bråkmakargatan och sen åkte vi hem. Efter en stund kom mamma, pappa och Amanda hit. Då åkte jag och André till Willys och handlade lite medans dom var kvar hemma vid oss med Alice. Sen åkte vi hem och fikade!
Nu har dom åkt hem och jag och André sitter i soffan och tittar på reprisen av Solsidan, usch. Snart skulle det bli nån svensk rulle på 5:an dom André tyckte var bra så vi tänkte väl titta på den! Annars blir det lugnt ikväll, Jakob skulle komma på besök om en stund! :) nog! Återkommer imorgon, Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0