"hur pallar andra morsor?"

God morgon! imorse vaknade Alice halv åtta, inte okej! Jag var skit trött så jag gick bara upp och gjorde välling så fick hon äta den i lugn och ro i sängen, nu när hon lärt sig dricka själv. Men när flaskan var slut så var hon pigg som tusan såklart. Anledningen till att hon vaknade så tidigt var att det ringde i Andrés jävla telefon, så jag tror att det börjar bli dags att göra i ordning på hennes rum och flytta in henne där. Då kanske hon inte vaknar av André varje morgon, för det gör hon fan! igår när vi sov vid mamma och pappa sov hon till 10, så det måste vara Andrés mobil som väcker henne.
 
Nu har jag hunnit diska, rensat kylskåpet och gått med soporna två gånger, och klockan är bara 10. Alice sover igen, så jag passar på att röja nu, men jag kände för en blogg och kaffe-paus. Jag har redan hunnit dra i mig tre koppar kaffe och jag kommer nu hinna dra i mig tjugo till innan klockan är 6, då kommer nisse hem. Dagarna blir så jävla långa när man går upp så här tidigt, jag fattar inte hur andra morsor orkar, för tydligen är det inte normalt att sova till 10 när man har barn! Men Alice är lik mor sin, gillar att sova.
 
Ikväll ska jag och familjen åka ner till Råbroviken och städa lite, Jonny och Anette kommer hem imorgon och vi har inte riktigt hunnit städa klart från förra helgens bravader. Jag, André, Amanda och Viktor var där i lördags och åt lite mat och badade lite bubbelbad, så vi lär ner idag och tvätta handdukarna som vi använde. Sen var det ganska hårigt efter katterna eftersom som varit själva i två veckor och ingen har dammsugit. Så jag ska göra det också! Kan vara skönt att komma hem efter semestern och det är rent och fint hemma!
Jag funderar på att ringa min far och fråga om jag och Alice kan få komma dit idag och hälsa på, om han har tid att hämta oss. Det är så tråkigt att vara hemma hela dagen och så slipper André komma hit innan vi åker till Råbroviken. Då kan vi åka direkt från KB.
 
Nej, kaffe och lyxfällan innan jag fortsätter städningen! hörs sen! peace ♥

Kommentarer
Postat av: Therese

idag VILLE adam gå upp 4.30 men lyckades hålla kvar han i sängen till 6 ungefär. mellan 6-7 VARJE dag går vi upp.....gissa om man är trött=)

2012-03-08 @ 10:31:46
Postat av: Jasmine

Ellen sov till 9-10 förut, men nu har hon börjat vakna 6-7.30 någon gång.. Men så vaknar hon till och vill ha välling vid 4-5 tiden! Jag är inte heller någon morgon människa, men känns ändå rätt ok nu när de börjar bli ljust ute.

Ellen vaknar oftast 10 min efter att Hampus har gått till jobbet, så jag tror de är dags för eget rum med dörr på till henne nu!

2012-03-08 @ 10:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0