God morgon sovmorgon!

Idag beslöt sig Alice att vakna halv 10, vilket nu mera betyder sovmorgon! Nu när hon har börjat på dagis och fått nya rutiner så sover hon aldrig längre än till halv 9 på helgerna. Ibland vaknar hon till och med vid 7 och då vill jag bara dö. Men halv 10 är väl okej :) vaknade till och med före henne, vilket typ aldrig händer. 
 
Idag står målning av skåpluckor vid mamma och pappa på schemat. För er som inte vet det (eller inte bryr sig) så håller mamma, pappa och Amanda på att flytta till en trea på Kyrkbacken. Dom fick nycklarna i fredags men får flytta in den första Oktober. Så sen i fredags har vi målat hela lägenheten kritvit och lagt golv i typ hela lägenheten. Så nu börjar det bli klart, det är bara dom knallgula (!!!) skåpluckorna i köket som ska bli gråa och fina. 
Sen i kväll ska vi (förhoppningsvis hinna) åka och fira Alice tremänning Thilde som fyllde 5 barre i torsdags! Stora tjejen, helt sjukt va tiden går. Känns som i går hon fyllde två typ. Men som sagt får vi se om vi hinner dit och fira henne idag, annars får det bli imorgon! ♥
 
Nu är kaffet klart och snoret rinner så jag lär snyta mig (fyi). Peace. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0